תנובה שף מציגה בשר אנגוס טחון ומוכן לשימוש

"תנובה שף" מציגה מוצר חדש ואיכותי בשוק המקצועי, פרי פיתוח של השף ניקי גרנר (שף הפיתוח של תנובה שף ושל חטיבת הבשר). המוצר מציע פתרון יעודי להכנת מנות בשר טחון בהתאמה לצורכי שוק המזון המקצועי, ובכללו מסעדות בשרים, גני אירועים, חברות הסעדה מובחרות ובתי מלון.

בשר אנגוס טחון ומוכן לשימוש מאפשר לקהל צרכני הבשר בישראל ליהנות ממוצר פרימיום בסטנדרט של המסעדות המובילות בארה”ב, והינו חלק מקו של מוצרים מוכנים לבישול תחת שיטת "Ready to cook" ההולכים וצוברים תאוצה בקרב מסעדות ומטבחים רבים בארץ, במיוחד בתקופה הכלכלית של ימינו. מוצרים מוכנים לבישול מעניקים יתרונות רבים לגופים אלה, ובראשם חיסכון תפעולי וירידה בפחת מוצר.

יתרונו הבולט של בשר האנגוס, שידוע בעולם כאחד הזנים היוקרתיים והמובחרים לבשר על פני האחרים, טמון בשיטת גידול העגלים,המיובאים מארגנטינה ואורוגוואי. עיקרה גידול מבוקר של העגלים במרעה טבעי, ואספקת מזון שאינו כולל הורמונים ואנטיביוטיקה.
שיטת גידול זו מבטיחה לצרכנים, בשר בקר איכותי שמתאפיין ברכות ובעסיסיות.  .
טחינת הבשר נעשית ממצב קפוא והמוצר נארז בטמפרטורה מתחת לאפס, כך שסכנת זיהום הקיימת בטחינה של מוצר מופשר אינה קיימת.
בשר האנגוס הטחון מתאים למגוון רחב של מנות: המבורגר, קבב, קציצות, רוטב בולונז, מילוי ללזניה, מילוי לירקות ממולאים. 

המוצר מוצע לשוק המקצועי באריזה של שקיות 1 ק"ג, 12 שקיות בקרטון. אורך חיי המדף – 60 יום. המוצר כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

תנובה שף היא החברה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המוסדי, ומרכזת את פעילות הקבוצה בתחום זה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה