תפו"א אפויים בדבש וקימל, במילוי הרינג, תפוחים וקרם – פרש

חומרים:40 תפו"א בינונייםצרור של עירית2 תפוחי-עץ חמוצים2 כפות קימל3 כפות דבש1 ראש שום2 בצלים לבנים גדולים250 גר' הרינג בשמן-זיתשמן צמחי300 גר' קרם פרש1 לימוןמלח, פלפלאופן ההכנה:מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, במי-מלח (חצי בישול).מסננים ומניחים להתקרר.חוצים את תפוחי-האדמה לשניים.מוציאים חלק מתוכנם.מערבבים את תוכן תפו"א שהוצא, עם דבש, קימל ופרוסות שום.מטגנים את סירות תפוחי-האדמה טיגון עמוק עד לצבע זהוב. מסננים את ההרינג מהשמן וחותכים אותו לפרוסות דקות.קוצצים את הבצלים, מערבבים עם הקרם-פרש, ומפלפלים. קוצצים את העירית. חותכים את תפוחי-העץ בקליפתם לקוביות קטנות ומערבבים אותם עם ההרינג.מוסיפים חצי מהעירית.ממלאים את סירות תפוחי-האדמה וזורים מעל עירית ופלפל. השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

חומרים:
40 תפו"א בינוניים
צרור של עירית
2 תפוחי-עץ חמוצים
2 כפות קימל
3 כפות דבש
1 ראש שום
2 בצלים לבנים גדולים
250 גר' הרינג בשמן-זית
שמן צמחי
300 גר' קרם פרש
1 לימון
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, במי-מלח (חצי בישול).
מסננים ומניחים להתקרר.
חוצים את תפוחי-האדמה לשניים.
מוציאים חלק מתוכנם.
מערבבים את תוכן תפו"א שהוצא, עם דבש, קימל ופרוסות שום.
מטגנים את סירות תפוחי-האדמה טיגון עמוק עד לצבע זהוב.
מסננים את ההרינג מהשמן וחותכים אותו לפרוסות דקות.
קוצצים את הבצלים, מערבבים עם הקרם-פרש, ומפלפלים.
קוצצים את העירית.
חותכים את תפוחי-העץ בקליפתם לקוביות קטנות ומערבבים אותם עם ההרינג.
מוסיפים חצי מהעירית.
ממלאים את סירות תפוחי-האדמה וזורים מעל עירית ופלפל.

השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר