תפוחונים ממולאים

אופים התפוחים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דקות. מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור. צילום הדס ניצן
חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית מציעה מתכון עם שינוי מהגרסאות המוצעות לעוגות תפוחים לחג המיועד לאלה שרוצים לגוון ולשדרג את התפוחים כקינוח מתוק במיוחד

מצרכים

6 תפוחי גרנד סמיט

בקבוק יין אדום יבש

1 כף שטוחה קינמון

1 כף סוכר חום

1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים

צילום הדס ניצן
צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מרוקנים את התפוחים מליבתם.

מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר עד לריכוך קל.

מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.

ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש.

אופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דקות.

מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.

חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר