תפוחים או אגסים אפויים

מנה לארבעהחומרים:2 תפוחים או 2 אגסיםקינמון טחון2 כפות אגוזי מלך מרוסקיםאופן ההכנה:חוצים את הפרי ומוציאים את הליבה. מניחים את הפרי בתבנית אפיה מצופה נייר אפיה כאשר החלק החתוך כלפי מעלה.ממלאים את החור באגוזי מלך, ומפזרים מעט קינמון.מכניסים את התבנית לתנור חם ב- 180 מעלות למשך 20 דקות.מגישים חם.בית האבן, סדנאות לאורח חיים בריא יותר, מכמונים, טל. 04-9887853

מנה לארבעה

חומרים:
2 תפוחים או 2 אגסים
קינמון טחון
2 כפות אגוזי מלך מרוסקים

אופן ההכנה:
חוצים את הפרי ומוציאים את הליבה.
מניחים את הפרי בתבנית אפיה מצופה נייר אפיה כאשר החלק החתוך כלפי מעלה.
ממלאים את החור באגוזי מלך, ומפזרים מעט קינמון.
מכניסים את התבנית לתנור חם ב- 180 מעלות למשך 20 דקות.
מגישים חם.

בית האבן, סדנאות לאורח חיים בריא יותר, מכמונים, טל. 04-9887853

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר