fbpx

תפוחי אדמה ביירון

מצרכים1 ק"ג תפו"א לאפיה 200 גרם גבינה צהובה מגורדת גביע שמנת חמוצה 50 גרם חמאה מלח ופלפל לפי הטעם שמן לטיגון אופן ההכנהלאפות את תפוחי האדמה בתנור חם – 200 מעלות – למשך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים. לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ו-50 גרם חמאה.את השמנת יש לערבב עם שארית הגבינה הצהובה ולשמור בצד.במחבת ברזל לחמם שמן עם 25 גרם חמאה. כאשר חם להוסיף את תערובת תפוחי האדמה ולטגן על אש גבוהה עד לקבלת גוון זהוב. להפוך, לטגן על הצד השני משך 2 דקות, לפזר את תערובת השמנת והגבינה הצהובה מלמעלה ולהכניס לתנור במצב "גריל" עד שהגבינה נמסה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
1 ק"ג תפו"א לאפיה
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
גביע שמנת חמוצה
50 גרם חמאה
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה
לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם – 200 מעלות – למשך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים.

לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ו-50 גרם חמאה.

את השמנת יש לערבב עם שארית הגבינה הצהובה ולשמור בצד.

במחבת ברזל לחמם שמן עם 25 גרם חמאה. כאשר חם להוסיף את תערובת תפוחי האדמה ולטגן על אש גבוהה עד לקבלת גוון זהוב.

להפוך, לטגן על הצד השני משך 2 דקות, לפזר את תערובת השמנת והגבינה הצהובה מלמעלה ולהכניס לתנור במצב "גריל" עד שהגבינה נמסה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר