תפוחי אדמה ביירון

מצרכים1 ק"ג תפו"א לאפיה 200 גרם גבינה צהובה מגורדת גביע שמנת חמוצה 50 גרם חמאה מלח ופלפל לפי הטעם שמן לטיגון אופן ההכנהלאפות את תפוחי האדמה בתנור חם – 200 מעלות – למשך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים. לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ו-50 גרם חמאה.את השמנת יש לערבב עם שארית הגבינה הצהובה ולשמור בצד.במחבת ברזל לחמם שמן עם 25 גרם חמאה. כאשר חם להוסיף את תערובת תפוחי האדמה ולטגן על אש גבוהה עד לקבלת גוון זהוב. להפוך, לטגן על הצד השני משך 2 דקות, לפזר את תערובת השמנת והגבינה הצהובה מלמעלה ולהכניס לתנור במצב "גריל" עד שהגבינה נמסה.

מצרכים
1 ק"ג תפו"א לאפיה
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
גביע שמנת חמוצה
50 גרם חמאה
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה
לאפות את תפוחי האדמה בתנור חם – 200 מעלות – למשך כ-40 דקות או עד אשר הם רכים.

לקלף את תפוחי האדמה ולשים בקערה. למעוך ולהוסיף את התבלינים, רבע מהגבינה הצהובה, ו-50 גרם חמאה.

את השמנת יש לערבב עם שארית הגבינה הצהובה ולשמור בצד.

במחבת ברזל לחמם שמן עם 25 גרם חמאה. כאשר חם להוסיף את תערובת תפוחי האדמה ולטגן על אש גבוהה עד לקבלת גוון זהוב.

להפוך, לטגן על הצד השני משך 2 דקות, לפזר את תערובת השמנת והגבינה הצהובה מלמעלה ולהכניס לתנור במצב "גריל" עד שהגבינה נמסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר