תפוחי אדמה במלית גבינה

4 מנות כל מנה מכילה 3 נקודותזמן הכנה 10 דקותבישול 10 דקות אפיה 10 דקותחומרים:4 תפוחי אדמה (800 גרם)200 גרם קוטג' תנובה 5% שומןמלפפון בינוני ללא גרעינים חתוך לפרוסות 1 כף+כפית עירית קצוצהאבקת פפריקה מתוקה או חריפה, לפי הטעם.ההכנה:מחממים מראש תנור לחום בינוני-גבוה. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומרססים בתרסיס שמן.אופים במיקרוגל את תפוחי האדמה כ- 10 דקות, עד שמתרככים, ומצננים מעט.חוצים את תפוחי האדמה לאורך ומוציאים בעזרת כפית את הפנים. משאירים כסנטימטר מהקליפה, ליצירת צלוחית.שמים בקערה את תוכן תפוחי האדמה ומרסקים, מוסיפים את קוטג' תנובה, המלפפון והבצל או העירית ומערבבים היטב למלית.ממלאים באופן שווה את תערובת המלית בצלוחיות קליפת תפוחי האדמה ומסדרים על נייר האפייה.בוזקים את הפפריקה מעל ואופים כ- 10 דקות עד שהמלית חמה.

4 מנות
כל מנה מכילה 3 נקודות
זמן הכנה 10 דקות
בישול 10 דקות
אפיה 10 דקות

חומרים:
4 תפוחי אדמה (800 גרם)
200 גרם קוטג' תנובה 5% שומן
מלפפון בינוני ללא גרעינים חתוך לפרוסות
1 כף+כפית עירית קצוצה
אבקת פפריקה מתוקה או חריפה, לפי הטעם.

ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום בינוני-גבוה. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומרססים בתרסיס שמן.
אופים במיקרוגל את תפוחי האדמה כ- 10 דקות, עד שמתרככים, ומצננים מעט.
חוצים את תפוחי האדמה לאורך ומוציאים בעזרת כפית את הפנים. משאירים כסנטימטר מהקליפה, ליצירת צלוחית.
שמים בקערה את תוכן תפוחי האדמה ומרסקים, מוסיפים את קוטג' תנובה, המלפפון והבצל או העירית ומערבבים היטב למלית.
ממלאים באופן שווה את תערובת המלית בצלוחיות קליפת תפוחי האדמה ומסדרים על נייר האפייה.
בוזקים את הפפריקה מעל ואופים כ- 10 דקות עד שהמלית חמה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר