fbpx

תפוחי אדמה דארפין

מצרכים ל-4 מנות:5-6 תפוחי אדמה קמצוץ פלפל אנגלי מלח ופלפל לפי הטעם שמן לטיגון אופן ההכנה:לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קטנים בעובי של 2 מ"מ (כמו גפרורים).אין לשטוף את תפוחי האדמה על מנת לשמר את העמילן. להוסיף מלח, פלפל ופלפל אנגלי. לערבב עם קצות האצבעות.לחמם שמן במחבת טפלון. כאשר השמן חם להוסיף את תפוחי האדמה ולשטח בעזרת כף טיגון. לטגן עד לקבלת צבע שחום ולהפוך בזהירות. לטגן על הצד השני משך עוד כמה דקות. להוציא לנייר סופג, לחתוך ולהגיש חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-4 מנות:
5-6 תפוחי אדמה
קמצוץ פלפל אנגלי
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קטנים בעובי של 2 מ"מ (כמו גפרורים).
אין לשטוף את תפוחי האדמה על מנת לשמר את העמילן.
להוסיף מלח, פלפל ופלפל אנגלי.
לערבב עם קצות האצבעות.
לחמם שמן במחבת טפלון.
כאשר השמן חם להוסיף את תפוחי האדמה ולשטח בעזרת כף טיגון.
לטגן עד לקבלת צבע שחום ולהפוך בזהירות.
לטגן על הצד השני משך עוד כמה דקות.
להוציא לנייר סופג,
לחתוך ולהגיש חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר