תפוחי אדמה דארפין (Darphin)

 

מצרכים ל-4 מנות:
5-6 תפוחי אדמה
קמצוץ פלפל אנגלי
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קטנים בעובי של 2 מ”מ (כמו גפרורים).
אין לשטוף את תפוחי האדמה, על מנת לשמר את העמילן.
להוסיף מלח, פלפל ופלפל אנגלי.
לערבב עם קצות האצבעות.
לחמם שמן במחבת טפלון.
כאשר השמן חם להוסיף את תפוחי האדמה ולשטח בעזרת כף טיגון.
לטגן עד לקבלת צבע שחום ולהפוך בזהירות.
לטגן על הצד השני עוד כמה דקות.
להוציא לנייר סופג.
לחתוך ולהגיש חם.

פסטיבל תפוחי האדמה הרביעי יערך ביום, יום שני, 13 באפריל 2009, י”ט בניסן תשס”ט, חוה”מ פסח, במצפה גבולות, חבל הבשור. במסגרת הפסטיבל יערכו פעילויות לילדים, כולן על טהרת תפוחי האדמה! בין האירועים – מופעים לילדים, תחרויות היתוליות נושאות פרסים, פיסול בפירה, הכנת חותמות אישיות מתפוחי אדמה, מופעי בישול וכן סיורים בשדות תפוחי אדמה והוצאת תפוחי אדמה מהשדה. עוד בפסטיבל – שוק איכרים ואומנים מחבל הבשור, מטס ראווה צבעוני, ג’יפים לילדים בנהיגה עצמית, מאכלים מתפוחי אדמה ומוצרי צ’יפס, תערוכת זנים שונים ועוד.
באי הפסטיבל יקבלו שי אביבי: שקית תפוחי אדמה מובחרים מתנת מגדלי תפוחי האדמה בחבל הבשור. הכניסה לפסטיבל בתשלום סמלי של 10 ₪ למשתתף.
למידע נוסף ופרטים על אתרי בילוי ולינה באזור:
www.habsor.co.il מידעפון 052-9991003






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה