תפוחי אדמה נוסח אוקלהומה

חומרים: 8 תפוחי-אדמה גדולים 4 בצלים בינוניים 100 גרם מרגרינה קשה 1 כף שום טרי כתוש או אבקת שום 1 כף פפריקה מתוקה מלח ופלפל לטעם מרגרינה קשה לשימון התבנית אופן ההכנה:קולפים את תפוחי-האדמה, פורסים לפרוסות דקות ומשהים בקערת מים קרים למניעת השחרה. מסננים ומייבשים את פרוסות תפוחי-האדמה. פורסים את הבצלים לטבעות דקות. משמנים כלי חסין חום.מניחים שכבת תפוחי-אדמה, ומפזרים חתיכות קטנות של מרגרינה. מערבבים בקערית את השום, פפריקה, מלח ופלפל, ומתבלים בתערובת התבלינים. מניחים שכבת בצל ושכבת תפוחי-אדמה. ממשיכים בהנחת השכבות, ומסיימים בשכבת תפוחי-אדמה. מתבלים ומפזרים חתיכות קטנות של מרגרינה על כל שכבה של תפוחי-אדמה. אופים כ- 40 דקות בחום של 200°.המאפה מוכן כאשר תפוחי-האדמה מזהיבים ומתרככים.

חומרים:
8 תפוחי-אדמה גדולים
4 בצלים בינוניים
100 גרם מרגרינה קשה
1 כף שום טרי כתוש או אבקת שום
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לטעם
מרגרינה קשה לשימון התבנית

אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי-האדמה, פורסים לפרוסות דקות ומשהים בקערת מים קרים למניעת השחרה.
מסננים ומייבשים את פרוסות תפוחי-האדמה.
פורסים את הבצלים לטבעות דקות.
משמנים כלי חסין חום.
מניחים שכבת תפוחי-אדמה, ומפזרים חתיכות קטנות של מרגרינה. מערבבים בקערית את השום, פפריקה, מלח ופלפל, ומתבלים בתערובת התבלינים.
מניחים שכבת בצל ושכבת תפוחי-אדמה.
ממשיכים בהנחת השכבות, ומסיימים בשכבת תפוחי-אדמה.
מתבלים ומפזרים חתיכות קטנות של מרגרינה על כל שכבה של תפוחי-אדמה.
אופים כ- 40 דקות בחום של 200°.
המאפה מוכן כאשר תפוחי-האדמה מזהיבים ומתרככים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר