תפוחי אדמה נוסח אלג'יר

חומרים: 1.5 ק"ג תפו"א 150 סמ"ק שמן זית 1 כף רסק עגבניות 1 כף גרעיני הל 5 שיני שום פרוסים דק 1 כף חריסה מלח לפי הטעם 2 כוסות מים חמים אופן ההכנה: לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לטבעות ברוחב של 1 ס"מ. לחמם את השמן במחבת גדולה עם מכסה. להוסיף את תפוחי האדמה ואת כל שאר המצרכים, למעט המים, ולערבב.להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש, לכסות ולבשל 20-30 דקות, עד שהמים נספגים ותפוחי האדמה רכים.

חומרים:
1.5 ק"ג תפו"א
150 סמ"ק שמן זית
1 כף רסק עגבניות
1 כף גרעיני הל
5 שיני שום פרוסים דק
1 כף חריסה
מלח לפי הטעם
2 כוסות מים חמים

אופן ההכנה:
לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לטבעות ברוחב של 1 ס"מ.
לחמם את השמן במחבת גדולה עם מכסה.
להוסיף את תפוחי האדמה ואת כל שאר המצרכים, למעט המים, ולערבב.
להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש, לכסות ולבשל 20-30 דקות, עד שהמים נספגים ותפוחי האדמה רכים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר