תפוחי אדמה פריכים עם צ'ימיצ'ורי נוסח ארגנטינה

מחלקת התזונה של מותג Teka מציעה מתכון לתפוחי אדמה פריכים מבחוץ ורכים מבפנים עם צ'ימיצ'ורי. שימו לב: כנראה לא תוכלו להפסיק לאכול

צקו על תפוחי האדמה באופן אחיד את הצ'ימיצ'ורי. הוסיפו מלח ואפו אותם עד להשחמה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות

מצרכים

1 קילו תפוחי אדמה קטנים

לרוטב צ'ימיצ'ורי

1 בצל קצוץ
4 שיני שום כתושות
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
1 חופן בזיליקום קצוץ
2 עגבניות
10 עגבניות מיובשות וקצוצות בשמן זית
1 כף טימין
1 כף אורגנו
1/2 כף כמון
1/2 כף פלפל מתוק
1/2 כף שבבי צ'ילי
100 מ"ל חומץ שרי
100 מ"ל חומץ תפוחים
200 מ"ל שמן זית
150 מ"ל מים
גרידת לימון מלימון שלם
מלח ופלפל

אופן ההכנה

הרתיחו את תפוחי האדמה במים עם מלח עד ריכוך קל (לא לבשל לגמרי) ותנו להם להתקרר.

לרוטב צ'ימיצ'ורי

הוציאו את הגרעינים מהעגבניות וקצצו אותם.

הוסיפו את שאר המצרכים.

הוסיפו פלפל ומלח לטעם.

עכשיו מתחיל הכיף

עם כף גדולה הכו כל תפוח אדמה ומעכו אותו קלות.
שימו את תפוחי האדמה על מגש עם נייר אפייה.

צקו עליהם באופן אחיד את הצ'ימיצ'ורי (שמרו מעט להגשה).

הוסיפו מלח ואפו אותם עד להשחמה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

הגשה

הגישו עם צ'ימיצ'ורי בצד ומעט בזיליקום קצוץ.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה