fbpx

תפוח אדמה פריך בצ'ימיצ'ורי טרי

חומרים:3 תפוחי אדמה3 כפות צ'ימיצ'ורי של פרסקומלח גסכף פריזיאןשמן לטיגוןאופן ההכנה :באמצעות כף פריזיאן יוצרים כדורי תפוח אדמה. את הכדורים מניחים מיד בכלי עם מים כדי שלא ישחירו.מעבירים את כדורי תפוח האדמה לסיר עם מים רותחים ומבשלים במשך 6 דקות.מסננים ומעבירים לטיגון בשמן עמוק. אפשר גם להקפיץ במחבת חמה עם מעט שמן.מביאים את הכדורים לידי הזהבה.מניחים את הכדורים  על משטח עם מטלית נייר לספיגת השמן.מעבירים לקערה, מוסיפים צ'ימיצ'ורי טרי של פרסקו ומלח גס.מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכדורים.www.frescofarm.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
3 תפוחי אדמה
3 כפות צ'ימיצ'ורי של פרסקו
מלח גס
כף פריזיאן
שמן לטיגון

אופן ההכנה :
באמצעות כף פריזיאן יוצרים כדורי תפוח אדמה.
את הכדורים מניחים מיד בכלי עם מים כדי שלא ישחירו.
מעבירים את כדורי תפוח האדמה לסיר עם מים רותחים ומבשלים במשך 6 דקות.
מסננים ומעבירים לטיגון בשמן עמוק. אפשר גם להקפיץ במחבת חמה עם מעט שמן.
מביאים את הכדורים לידי הזהבה.
מניחים את הכדורים  על משטח עם מטלית נייר לספיגת השמן.
מעבירים לקערה, מוסיפים צ'ימיצ'ורי טרי של פרסקו ומלח גס.
מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכדורים.

www.frescofarm.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר