תפוח אדמה פריך בצ'ימיצ'ורי טרי

חומרים:3 תפוחי אדמה3 כפות צ'ימיצ'ורי של פרסקומלח גסכף פריזיאןשמן לטיגוןאופן ההכנה :באמצעות כף פריזיאן יוצרים כדורי תפוח אדמה. את הכדורים מניחים מיד בכלי עם מים כדי שלא ישחירו.מעבירים את כדורי תפוח האדמה לסיר עם מים רותחים ומבשלים במשך 6 דקות.מסננים ומעבירים לטיגון בשמן עמוק. אפשר גם להקפיץ במחבת חמה עם מעט שמן.מביאים את הכדורים לידי הזהבה.מניחים את הכדורים  על משטח עם מטלית נייר לספיגת השמן.מעבירים לקערה, מוסיפים צ'ימיצ'ורי טרי של פרסקו ומלח גס.מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכדורים.www.frescofarm.co.il

חומרים:
3 תפוחי אדמה
3 כפות צ'ימיצ'ורי של פרסקו
מלח גס
כף פריזיאן
שמן לטיגון

אופן ההכנה :
באמצעות כף פריזיאן יוצרים כדורי תפוח אדמה.
את הכדורים מניחים מיד בכלי עם מים כדי שלא ישחירו.
מעבירים את כדורי תפוח האדמה לסיר עם מים רותחים ומבשלים במשך 6 דקות.
מסננים ומעבירים לטיגון בשמן עמוק. אפשר גם להקפיץ במחבת חמה עם מעט שמן.
מביאים את הכדורים לידי הזהבה.
מניחים את הכדורים  על משטח עם מטלית נייר לספיגת השמן.
מעבירים לקערה, מוסיפים צ'ימיצ'ורי טרי של פרסקו ומלח גס.
מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכדורים.

www.frescofarm.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר