תפיחיות תפוחי אדמה

מצרכים:250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפייה ומילוי, קלופים וחתוכים לקוביות רבע כוס תפוח אדמה מגורר 3/4 כוס קמח חצי כפית אבקת אפייה חצי כפית מלח חצי כוס חלב שמן לטיגון אופן ההכנה:לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרככו. לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך. לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, קמח, אבקת אפייה, מלח וחלב.במחבת כבדה לחמם מעט שמן.לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ. לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב ותופח מעט.

מצרכים:
250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפייה ומילוי, קלופים וחתוכים לקוביות
רבע כוס תפוח אדמה מגורר
3/4 כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
חצי כוס חלב
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרככו.
לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך.
לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, קמח, אבקת אפייה, מלח וחלב.
במחבת כבדה לחמם מעט שמן.
לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ.
לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב ותופח מעט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר