fbpx

תפיחיות תפוחי אדמה

מצרכים:250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי – קלופים וחתוכים לקוביות רבע כוס תפוחי אדמה מגוררת 3/4 כוס קמח חצי כפית אבקת אפיה חצי כפית מלח חצי כוס חלב שמן לטיגון אופן ההכנה:לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרככו. לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך.לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.במחבת כבדה לחמם מעט שמן, לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף, כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ. לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב ותופח מעט.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי – קלופים וחתוכים לקוביות
רבע כוס תפוחי אדמה מגוררת
3/4 כוס קמח
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
חצי כוס חלב
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרככו.
לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך.
לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.
במחבת כבדה לחמם מעט שמן,
לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף, כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ.
לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב ותופח מעט.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר