fbpx

תפיחיות תפוחי אדמה

מצרכים250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי קלופים חתוכים לקוביות רבע כוס תפוחי אדמה מגוררת שלושת רבעי כוס קמח חצי כפית אבקת אפיה חצי כפית מלח חצי כוס חלב שמן לטיגון אופן ההכנהלבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרכו. לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך. לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.במחבת כבדה לחמם מעט שמן, לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ. לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב וטופח מעט.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי קלופים חתוכים לקוביות
רבע כוס תפוחי אדמה מגוררת
שלושת רבעי כוס קמח
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
חצי כוס חלב
שמן לטיגון

אופן ההכנה
לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרכו.

לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך. לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.

במחבת כבדה לחמם מעט שמן, לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ.

לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב וטופח מעט.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר