מצרכים
250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי קלופים חתוכים לקוביות
רבע כוס תפוחי אדמה מגוררת
שלושת רבעי כוס קמח
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
חצי כוס חלב
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרכו.
לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך. לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.
במחבת כבדה לחמם מעט שמן, לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ.
לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב וטופח מעט.