תפריט אביב 2009 של מסעדת כרמים

מסעדת כרמים במושב סגולה, לצד השף סהר רפאל, מציגים תפריט חדש לרגל אביב 2009. התפריט מבוסס על מנות המשלבות בין סגנונות בישול שונים המושפעים מתרבות הבישול הבינלאומית והפעם עם קריצה ים-תיכונית במגוון של טעמים, ריחות ותבלינים ופירות ים, שנכנסות לראשונה לתפריט. קולומביאן מיט. צילום: דן פרץ

בימים אלה המסעדה חוגגת שש שנים להיווסדה. בארבעת השנים האחרונות עומד במרכז המסעדה השף סהר רפאל, זוכה תוכנית הריאליטי "המטבח", הנוהג להשתמש בהכנת המנות בתבלינים ובירקות הגדלים במשתלה ובגינת הירק הצמודות אל המסעדה. התפריט החדש של אביב 2009 משלב בין המנות הישנות של מסעדת "כרמים" לבין מנות חדשות, המבוססות על מרכיבים ומוצרי מזון חדשים מהמטבח של מסעדת השף.

השף סהר רפאל מספר על התפריט החדש שייצר למסעדת "כרמים" לאביב 2009: "הקהל המגיע למסעדה מורכב מתושבי האזור המגיעים למסעדה שוב ושוב, לצד קהל של תיירים וחובבי גורמה המגיעים למסעדה לביקורים חווייתיים מכל רחבי הארץ. הקפדנו להשאיר בבסיס התפריט חלק מהמנות המוכרות שלנו, האהובות על קהל לקוחותינו אבל עם עדכונים ושינויים בהתאם לתקופה ולעונה. במקביל הכנסנו מגוון של מנות המבוססות על דגים חדשים, פירות ים ובשרים שלא היו מוכרים במסעדה לפני כן".

מנות חדשות מתוך התפריט של כרמים לאביב 2009: סייגון שרימפס על מצע פירה עירית
סייגון – שרימפס, שום, חמאה ויין לבן על מצע פירה עירית (39 ₪)
כבד אווז צלוי על קדאיף, אגוזי לוז וקרמל בליווי שערות חלבה וסילאן (52 ₪)
ריזוטו שרימפס – שרימפס, אפונת גינה, שמפיניון ואספרגוס בעיטורי עלי פרמזן (42 ₪)
צלעות טלה – בציפוי פיסטוקים קצוצים בציר טלה ויין אדום (87 ₪)
אוקיינוס – פילה בקר ושרימפס בלאק-טייגר ברוטב פלפלת פטריות מעודן (108 ₪)
פילה סלמון – בקראסט תבלינים על מצע לבבות ארטישוק צלויים בגריל מוקפצים בחמאה ומרווה (86 ₪)
פסטה קינרס עם ארטישוק, אספרגוס, נתחי עוף, זיתי קלמטה, שמן זית, שום, עשבי תיבול ויין לבן (46 ₪)
שקדי עגל על הגריל בליווי פטריות פורטובלו בצלי שאלוט וקונפי שום בציר בקר ( 56 ₪)
פסטה וודקה שרימפס – שרימפס, רוטב עגבניות עם נגיעות שמנת, וודקה פינלנדיה ועלי בזיליקום (48 ₪)
בין הקינוחים: פילו מסקרפונה אגסים – שכבות פילו מקורמל במילוי קרם מסקרפונה ואגסים שיכורים (34 ₪), טריקולור שכבות מוס שוקולד בשלושה טעמים (34 ₪), תאי לוטי – מאפה פילו במילוי בננות ואגוזי פקאן, ברוטב טופי קרמל וגלידת קוקוס (32 ₪) ועוד.

כרמים – מושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), א' – ש' 24:00-09:00, טל. 08-8505859, www.rest.co.il/cramim






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה