תפריט איטלקי חורפי ב"לוקה" במרינה של הרצליה

המסעדה מציעה ליהנות מארוחה זוגית על רקע הים, הכוללת מנה ראשונה משותפת, מנה עיקרית לכל סועד וקינוח משותף, במחיר של 99 שקלים לסועד. התפריט, המשלב בין הטעמים המסורתיים של המטבח האיטלקי וחומרי הגלם המקומיים של העונה, הורכב בידי השפית תמר סגרי

לוקה, המסעדה האיטלקית במרינה בהרצליה, מציגה תפריט חורף ממיטב המטבח האיטלקי.

המסעדה מציעה ליהנות מארוחה זוגית על רקע הים, הכוללת מנה ראשונה משותפת, מנה עיקרית לכל סועד וקינוח משותף, במחיר של 99 שקלים לסועד.
התפריט, המשלב בין הטעמים המסורתיים של המטבח האיטלקי וחומרי הגלם המקומיים של העונה, הורכב בידי השפית תמר סגרי.

תפריט החורף:
המנות הראשונות:

קרפצ'ו בקר מתובל בשמן זית, לימון, רוקט ופרמז'ן איטלקי.
פטה כבדי עוף בליווי אגס מבושל ביין אדום ולחם קלוי.
קלצונה מלנזנה – בצק במילוי חצילים אפויים, פסטו, בזיליקום, עגבניות טריות ומוצרלה, אפוי בטאבון

המנות העיקריות:
ספגטי פירות ים – עגבניות, קלמארי, ראשי קלמארי, שרימפס, מולים, שמן זית, שום ועשבי תיבול.
פנה ג'וליה – שמנת, בייקון, זעפרן, פרמז'ן ופלפל שחור.
רביולי ריקוטה תרד – ממולא בגבינת ריקוטה ותרד. ברוטב שמנת, יין לבן, פרמז'ן ופלפל שחור.
פיצה בריזאולה – בשר בקר מיושן, עגבניות, מוצרלה, עלי רוקט טרי ופרמז'ן.
סקלופינה עוף בלימון עשבי תיבול – חזה עוף מוגש ברוטב יין לבן, לימון ושום.
כבד שיכור – כבדי עוף מוקפצים עם צימוקים בצל, ברנדי וורמוט, מוגש על מצע פירה.
אוסובוקו – שוק בקר פרוס, אפוי בתנור עם ירקות שורש, שום ויין אדום פילה בורי – אפוי בתנור, ברוטב יין לבן וזעפרן.

קינוחים:
טירמיסו – גבינת מסקרפונה, בישקוטים, אספרסו וקקאו.
סופלה שוקולד – פאדג' שוקולד חם, מוגש עם גלידת וניל.
פנקוטה – שמנת מבושלת, רום וניל, מוגשת ברוטב פירות יער.


לוקה
רחוב השונית 2 מרינה הרצליה
טלפון: 09-9514000
שעות פתיחה: א'-ה' 12:00-24:00
שישי שבת 12:00-1:00



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר