לרגל ימות החורף הקרים מציע השף ניר צוק תפריט "ארוחות קדירה" מתחלפות, שיוגשו בביסטרו "נועה" שבמתחם שלו ביפו בשעות הצהריים והערב.
מנות הקסרול מורכבות מחומרי גלם חורפיים מחממים ועשירים בטעמים, והגשתם תלווה בסלסילת הלחמניות של השף ניר ובסלט ירוק כמנה ראשונה.
בתפריט הקסרולים: קסרול של פרה ועשבי תיבול, קסרול טלה וחבושים, קסרול גדי ושומר, ביף בורגיניון קלאסי, וקדירת ציידים מהבילה המכילה מיני בשר שונים. ארוחה שכזו תעלה 55 ₪ לסועד.
ביסטרו "נועה" ממוקם בחצר יפואית טיפוסית עם חלל גבוה מעוטר קשתות, חבלי כביסה, צמחיה עשירה, שרשראות פלפלים התלויים לייבוש ופריטים שנאספו בשוק הפשפשים המקומי. את כל אלו מקיפים שורה של שולחנות, ספות וכורסאות נוחות.
במתחם ניר צוק פועלות מסעדת הגורמה קורדליה, ביסטרו נועה, טרקלין הוויסקי קלאב, והג'אפה בר.
ביסטרו נועה,
רח' הצורפים 14, יפו
טל. 03-5184668
א – שבת מ- 09:00 עד לקוח אחרון