תפריט בר חדש במסעדת ברקרולה

ברקרולה ביסטרו בר בכפר סבא משיקה תפריט בר חדש שכולל מנות המתאימות לליווי בירות וקוקטיילים. שף נעם דקרס מציע טעמים שהכי מתאימים לערבי החורף הקרים: אווז קונפי וזעפרן על ברוסקטה חמה (25 שקל), שרימפס בפנקו וקרמל הדרים (25 שקל), מולים ביין לבן, חמאה ובצלצלי שאלוט (35 שקל), קלמרי צרובים עם גבינת עזים טרייה וארטישוק.

את תפריט הבר החורפי מומלץ ללוות במבחר עשיר ומגוון של משקאות אלכוהוליים וביותר מ- 40 סוגי בירות מרחבי העולם ובקוקטיילים חדשים ממנדרין, אננס ותות.

לרגל השקת התפריט יוצאת ברקרולה במבצע Happy Hour: מדי יום ולאורך כל ימות השבוע, בין השעות 16:00-19:00 תוגש בירה מהחבית ב-50 אחוז הנחה ועל כל קוקטייל חורפי וטעים שיוזמן יוגש קוקטייל נוסף על חשבון הבית.

ברקרולה מעוצבת בסגנון מודרני מרווח ואינטימי. בנוסף לחלל המרכזי, המוקף קירות אבן חומים ומרוהט בספות עור אלגנטיות המוארות באהילי בד רכים, מציע המקום בר מהודר ונעים. מדי מוצאי שבת נערך בברקרולה מופע ג'אז איכותי – שלישית הוגו עם להיטים אהובים.


ברקרולה, ביסטרו בר
רחוב עתיר ידע 13 א.ת החדש כפר סבא 09-7669606
שעות פתיחה: מדי יום החל מ-8:00 עד אחרון הלקוחות, שישי- מ-9:00, שבת מ-13:00









היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה