תפריט בשר פרימיום במסעדות כרמים של השף סהר רפאל

מסעדות כרמים של השף סהר רפאל, מציעות עתה תפריט בשר פרימיום חדש, שהמנות בו עשויות מבשר בקר שטופח במיוחד עבור "כרמים". הבקר נבחר בקפידה ע"י השף, שמלווה לאורך תהליך הגידול, השחיטה והשינוע למסעדה, שם הוא מיושן בחדר קירור מיוחד שנבנה בתוך המסעדה, עד לשעת הכנתו לסועדים.
.
בין המנות בתפריט הבשר המיוחד:
פורטר האוס 500 גר' – טעימות בשרים בשניים. בשר פילה רך ונימוח מצד אחד וסינטה בשרנית ועסיסית מצד שני, מוגשים על העצם עם ארומה וטעמי צלייה (165 ₪)
ניו יורק 400 גר' – סינטה על העצם ממרכז הנתח, סטייק בשרני לאוהבי הבשר והעצם (143 ₪)
סיריליון סטייק 300 גר' – סטייק סינטה בשרני ועסיסי, בעל טעם ייחודי, עם רצועת שומן מעל (135 ₪)
פריים ריב 500 גר' – צלע בקר משוישת ומשובצת בנקודות שומן מלאות טעמים, מוגשת על העצם לאוהבי הבשר (165 ₪)
פילה בקר 220 גר' – נתח בשר עבה, רך ונימוח ללא שומן, בעל ארומה מיוחדת (143 ₪)
סטייק אנטריקוט 400 גר' – נתח משויש ועסיסי, מהצלעות המרכזיות, בעל ארומה וטעמים עשירים, לאוהבי הבשר השמן (160 ₪)

כל מנות הבשר מוגשות עם רטבים לבחירה: רוטב פלפלת, רוטב פלפלת פטריות, רוטב שמנת דיז'ון ורוטב יין אדום וכן תוספות לבחירה: צ'יפס פריך, תפוחי אדמה בקייג'ון, פירה קטיפתי, סלט עלים ותרד בשמנת.

מסעדת כרמים מושב סגולה, בכניסה למושב – 08-8505859
מסעדת כרמים באר שבע, דרך חברון 66 – 08-9966444






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה