תפריט החורף של אינגריד מתחיל בכריך סינטה לצד כוס בירהומגיע עד ארוחה של שלוש מנות וקוניאק. לתפריט הוסיפו מנות כמו נתח קצבים, פסטות, מרקים ונשנושי לילה.
להלן הצצה לתפריט החדש:
ראשונות: טרטר טונה אדומה עם ג'ינג'ר, ואסבי ובצל ירוק (49 שקל); לבבות ארטישוק בתרד ואספרגוס (34 שקל); שרימפס בגריל בטריאקי מוגש על קרפצ'יו עגבניות, אבוקדו וזילוף כוסברה (42 שקל); כבד אווז בריבת שאלוט,ג'ינג'ר וסויה (48 שקל); מול מרינייר- מולים ביין לבן, טימין, שום, עגבניות, פטרוזיליה, בצלי שאלוט ושמנת (38 שקל); פטה כבד עוף עם ריבת אגסים (36 שקל).
עיקריות: נתח קצבים צלוי בגריל על ירקות אדמה ומרמלדת שום (70 שקל); פילה דניס בגריל על ירקות ירוקים ומחאת פרמזן (84 שקל); שרימפס בחמאה, שום, צ'ילי וברוקולי (82 שקל); סטייק טונה אדומה בציפוי פלפל וכוסברה מוגש על ריזוטו וסאבי ואצות סויה (88 שקל) ; כבד עוף מרסלה על מצע פירה ברוטב יין מרסלה (49 שקל); קבבוני טלה על סלט בורגול מוגש עם רוטב עגבניות, ונקניקיית מרגז (54 שקל); אנטריקוט- 350 גרם טרי צלוי בגריל על מצע ירקות אדמה (96 שקל); חזה עוף בגריל ברוטב חלב קוקוס בליווי הום פרייז (49 ₪); סטייק סינטה עשוי בגריל פרוס כמניפה על ירקות אדמה ומרקחת ג'ינג'ר (76 שקל); המבורגר בקר טרי מוגש על לחמנייה, חסה, עגבנייה, צ'יפס וקולסלאו (44 שקל).
קינוחים: סופלה שוקולד חם במילוי שוקולד לבן (44 שקל); קרם ברולה בזיגוג סוכר (28 שקל); אינגריד- שוקולד לבן עם קרם שמנת ופטל, על מצע פריך בניחוח וניל ורוטב דומדמניות ופטל שחור (32 שקל); מרנג במילוי קרם שוקולד לבן (32 שקל); סורבה פירות (24 שקל) ועוד.
"קטנות של לילה"- תפריט לילה, המוגש החל מהשעה 23:00 ומציע מנות שהולכות מעולה עם אלכוהול: מנת כנפיים (26/46 שקל); ראפ עוף (34 שקל); פרושוטו סינטה (48 שקל) ועוד.
אינגריד- רסטו בר
שעות פתיחה: 12:00- עד אחרון הלקוחות
המסגר 9 תל אביב טלפון: 6880022 03