תפריט חדש בסיטארה: מסורת אירופאית ונגיעות ים תיכוניות

מסעדת סיטארה – Seatara, השוכנת בבניין "סי אנד סאן" בתל אביב למרגלות חוף הים, חונכת תפריט חדש שגובש תוך דגש על מסורת אירופאית ונגיעות ים תיכוניות, פרי יצירתו של השף דודו אלמקייס.

בתפריט:
מנות ראשונות:
סשימי טונה אדומה על סלט קינואה בויניגרט יוזו ושומשום (59 ₪)
סלט שרימפס יווני עם ירקות חסה, מלפפון, עגבניות שרי, בצל סגול ועשבי תיבול (59 ₪)
טרטר טונה אדומה בסלט עשבים ירוקים, גזר, צנונית, צנוברים ואיולי צ'ילי (59 ₪)
קלמארי על הפלנצ'ה עם סלט עגבניות חם, שעועית ירוקה ובצלים סגולים (62 ₪)

מנות עיקריות:
פילה דג בתבשיל חריימה עגבניות וסלק – פיקנטי(105 ₪).
אוכף טלה על חציל שרוף תפו"א ננסי ויוגורט שקדים ואורגנו (110 ₪).
נתח קצבים על תפו"א ושעועית ירוקה ברוטב שיטקי ודמי גלאס (99 ₪).
פפרדלה פירות ים ברוטב עשבים, ארטישוק וזיתי קלמטה (95 ₪).

בתפריט גם מבחר ארוחות בוקר בשילוב מוצרי מאפה טריים לצד מגוון ארוחות בנוסח ים תיכוני.


סיטארה
רח' רוזנבלום הרצל 8, "סי אנד סאן", תל אביב
טל. 03-6996633

א'-ו' 00:00-08:30; ש' 00:00-09:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר