תפריט חדש של השף רונן דברת בלוך במסעדת Rocca

רונן דברת בלוך הינו השף של מסעדת "לורנס" המגישה מטבח עילי באורינטציה בריאותית במלון הספא היוקרתי "ויטאליס" של ארמונות הרודס באילת, כמו גם של מסעדת השף האילתית שלו "ג'ולסון" המגישה מטבח עילי אישי

מסעדת Rocca בהרצליה פיתוח, הממוקמת על שישה וחצי דונם מעל מצוק שעל חוף הים בבית ההיסטורי של משפחת רקנאטי, גייסה את חברת "מיה" של השף רונן דברת בלוך לבניית התפריט החדש, בניית תפריטי האירועים ואימון צוות המטבח.

בין המנות בתפריט החדש:
סביצ'ה לוקוס ורצועות ארטישוק ירושלמי (54 ₪),
סלט קינואה קר עם נתחי טונה אדומה באיולי (44 ₪),
קונפי שוק אווז עם מרמלד תפוח עץ ביין אדום (89 ₪),
פילה עגל עם תבשיל חיטה ושורשים מקרמלים (115 ₪),
ומנות נוספות פרי יצירתו של השף רונן דברת בלוך.

רונן דברת בלוך הינו השף של מסעדת "לורנס" המגישה מטבח עילי באורינטציה בריאותית במלון הספא היוקרתי "ויטאליס" של ארמונות הרודס באילת, כמו גם של מסעדת השף האילתית שלו "ג'ולסון" המגישה מטבח עילי אישי.


Rocca
רחוב רמת ים 8, הרצליה פיתוח
טל. 09-9515129

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר