תפריט חורף חדש במסעדת ברקרולה

ברקרולה, ביסטרו בר, מציג תפריט חורף חורף חדש, שהרכיב השף, נעם דקרס (סו-שף במול ים ובקלואליס בעבר). טעמי החורף מיוצגים היטב בתפריט עם ניחוחות שומר, בשר צלוי, פירות אפויים ביין, קונפי אווז, פירה, ניוקי, פירות ים ודגים מהים.

המנות מעוצבות ומורכבות תוך שמירה על הטעמים המקוריים של חומרי הגלם, תוך שימוש בטכניקות הכנה קלאסיות.

להלן הצצה לתפריט החדש

ראשונות
מרק שומר עם קלמארי ונענע טרייה (36 שקל)
אנדיב בלגי ותרד צעיר, עם ויניגרט דיז'ון וצלפים (42 שקל)
סינטה צרובה בסויה, פלפלת אדומה ושומר טרי (45 שקל)
תבשיל קטן של קורקבני אווז קונפי וחצילים קלויים (38 שקל)
שרימפס בגריל וחבוש אפוי בויניגרט סרטנים (42 שקל)
סינטה לבנה פרוסה עם לפתן חבושים וארוגולה (38 שקל)

עיקריות
ניוקי עשבי תיבול עם זיתים קלמנטה, מרווה וירקות עונתיים (60 שקל)
קונפי של שוק אווז עם תפוחי אדמה צעירים ותפוזים (72 שקל) חסילונים וזעתר עם ירקות באסכלה (85 ששקל)
מול מרנייר- מולים ביין לבן, חמאה ובצלצלי שאלוט (75 שקל)
שרימפס וקלמארי צרובים על ריזוטו ירוק וחמאת סרטנים (75 שקל)
סינטה בגריל, פירה קטיפתי, רוטב יין אדום וציר עגל (85 שקל) צלע לבנה עם צ'אטני אגסים, דלעת צלויה ודבש תמרים (72 שקל)

אחרונות
עלי קקאו עם מוס שוקולד לבן וג'לי פירות יער (34 שקל)
סופלה שוקולד חם, רוטב פיסטוק וגלידת וניל (36 שקל)
טארט טאטין של בננות עם קרמל "מלוח" (34 שקל)
שוקולד מוקצף עם גלידת קפה ופאדג' (32 שקל)

ברקרולה מציעה ארוחות בוקר בשישי וארוחות צהריים עסקיות. בשעות הלילה, הבר בברקרולה מציע מגוון של 40 סוגי בירות מרחבי העולם. ומדי מוצאי שבת נערך במקום מופע ג'אז איכותי. ברקרולה מעוצבת בסגנון מודרני מרווח, אך חם ואינטימי: החלל המרכזי מוקף קירות אבן חומים ומרוהט בספות עור.

ברקרולה, ביסטרו בר
רחוב עתיר ידע 13 א.ת החדש כפר סבא 09-7669606
שעות פתיחה: מדי יום החל מ-8:00 עד אחרון הלקוחות, שישי- מ-9:00, שבת מ-13:00








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה