תפריט חורף חדש במסעדת פסטיס

החורף מביא עימו טעמים עשירים, ארציים ומלאים יותר לפסטיס, אשר מציע לנו טעימה חמה של חורף בניחוח פרובנסלי. ממטבחו של השף איל לביא עולים ניחוחות של פטריות פורטובלו וארומת כמהין, צירים עשירים, סירי מרק מהבילים ודשנים ומחבתות גדושות בדגים ופירות ים לוהטים המבשרים על עונה חמה ומסעירה

החורף מביא עימו טעמים עשירים, ארציים ומלאים יותר לפסטיס, אשר מציע לנו טעימה חמה של חורף בניחוח פרובנסלי. ממטבחו של השף איל לביא עולים ניחוחות של פטריות פורטובלו וארומת כמהין, צירים עשירים, סירי מרק מהבילים ודשנים ומחבתות גדושות בדגים ופירות ים לוהטים המבשרים על עונה חמה ומסעירה.

תפריט החורף של פסטיס הורכב ממספר מנות מיוחדות שהתווספו לתפריט לאחר שזכו לאהדה מיוחדת מהסועדים. המנות, שהורכבו על בסיס היצע הים והיבשה האופייני לעונה, מצטרפות למנות אהובות וותיקות מהתפריט הקיים. יחדיו הן מרכיבות תפריט עשיר, מגוון ומנחם עליו מומלץ להתענג אל מול שדרות רוטשילד הגשומות בלווית סנגריה חמה.


מתוך התפריט
ביסק סרטנים בשמנת וברנדי 42 שקל
סופלה גבינות צאן עם צ'אטני של פלפלים אדומים מתוקים 32 שקל
אוקטופוס ניסואז – 45 שקל
פטה כבד כפרי עם סלט עלים ירוקים בויניגרט תאנים 38 שקל
מרק בטטה בחלב קוקוס וג'ינג'ר 24 שקל
קלאמרי קריספי עם פלפלים קלויים ורוטב "רוי" 38 שקל
ניוקי ושרימפס בציר בקר, שמנת ופרמזן 58 שקל
פאייה ים תיכונית עם פירות ים וזעפרן 90 שקל
ג'מבו שרימפס ועצם מח על ריזוטו, בציר בקר עם פטריות פורטובלו וכמהין 95 שקל
מדליוני כריש בגריל על סלט טרופי בוויניגרט עגבניות קונפי 95 שקל
בויאבס עשיר בפירות ים ודגים עם עגבניות זעפרן ופסטיס 88 שקל
פילה בס במילוי חצילים קלויים, גבינת פטה ובזיליקום 87 שקל
קסרול מולים ביין לבן, ירקות שורש ופטרוזיליה 86 שקל
Surf & Turf של אנטרקוט, סרטן ושרימפס בציר סרטנים, שמנת וברנדי 95 שקל

Pastisשד' רוטשילד 73, תל אביב
03-5250773, 03-6290964, www.pastis.co.il
ראשון-חמישי 12:00 על"א, שישי-שבת 10:30 על"א

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר