תפריט יין חדש במסעדת הבוטיק "מל ומישל"

מסעדת הבוטיק "מל ומישל" של השף ניר ויימן והשף יוגב ירוס, חונכת תפריט יין חדש.
"מל ומישל" נפתחה לפני כשלושה חודשים. המסעדה מגישה אוכל איטלקי מוקפד ועדכני עם הרבה חומרים אורגניים, גבינות ובשרים מיובאים מאיטליה.
המסעדה ממוקמת במרכז רחוב בן-יהודה ומעוצבת בסגנון כפרי. יש בה כארבעים מקומות ישיבה בלבד, מה שמביא לחוויית בילוי אינטימית לקהל הסועדים במקום – ולתור המתנה ארוך למקום במסעדה.

מבעבעים
למברוסקו גראספרוסה, איטליה 2003 – 70 ₪
קווה אליגואר, ספרד 2002 – 30/120 ₪

לבן ישראלי
ויונייה ירדן, 2004 – 32/130 ₪
שרדונה "C" קסטל, 2005 – 210 ₪

לבן מהעולם
"מל ומישל" שרדונה, צ'ילה 2005 – 20/80 ₪
פינו גריג'יו קול ד'אורצ'יה, איטליה 2005 – 100 ₪
גוורצטרמינר פפאפנהיים, צרפת 2004 – 120 ₪
שאבלי סט ג'אן, צרפת 2005 – 140 ₪

אדום ישראלי
פלאם סירה קברנה סוביניון, 2005 – 35/140 ₪
מרלו V.C עמק האלה, 2002 – 180 ₪
קסטל גראנד וין 2002 – 300 ₪

אדום מהעולם"מל ומישל" מרלו, צ'ילה 2005 – 80 ₪
ברברה ד'אסטי פרונוטו, איטליה 2004 – 90 ₪
בורגון, פסטוגריין, צרפת 2003 – 120 ₪
קברנה סוביניון פיטר לימן, אוסטרליה 2005 – 140 ₪
וילה אנטינורי, קיאנטי קלאסיקו, איטליה 2002 – 160/40 ₪
אמרונה אלגריני, איטליה 2001 – 200 ₪

מרתף
ברברסקו פרונוטו, איטליה 2000 – 300 ₪
פוי לרוז, פויאק בורדו צרפת 2002 – 350 ₪
טינייאלו, אנטינורי, איטליה 2001 – 450 ₪
ברונלו די מונטלצ'ינו, פיאודלה ויניה, איטליה 1999 – 450 ₪


מל ומישל
בן יהודה 115 ת"א
טל. 03-5293232






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה