תפריט יינות בוטיק ישראלי במסעדת המיטבר

לאחר כחצי שנה של טעימות, סינון ובחירה קפדנית של יינות ארצנו, משיקים קברניטי המיטבר תפריט יינות בוטיק ישראלי חדש.
תפריט היין מציע קרוב ל 20 סוגי יינות מובחרים ומחירי היינות מפתיעים ומעניקים תמורה שווה עבור הכסף. בתפריט ניתן למצוא בקבוקים במחירים הנעים בין 67 שקל ל- 428 שקל (שיושן משנת 2000).

בתפריט יינות לבנים כמו פסגות, שרדונה, 2004 (כרם: פסגות, דולב. שרדונה עוצמתי, צבע קש זהוב) אשר תסס בחביות עץ והשביח כ- 10 חודשים (167 שקל לבקבוק),

יינות אדומים כמו:
*נחשון, פושקין(60 אחוז קברנה, 30 אחוז מרלו, 10 אחוז קברנה פרנק) עלמה, 2004 (קיבוץ נחשון. צבע אדום עז ואופי קל ורענן. אשר השביח כ- 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי בנות שלוש (כוס 22 שקל, בקבוק 86 שקל)

* רד פואטרי, ארליך (40 אחוז שיראז, 40 אחוז מרלו, 20 אחוז קברנה), 2003 (כרם:תל גזר. בלנד מקומי חדשני בו הותסס כל זן בנפרד ושולב בתום התסיסה לעירוב. מעניין של טעמים) אשר השביח כ- 12 חודשים בחביות עץ
(בקבוק 148 שקל)

* בני ברוך, קברנה סוביניון ריזרב, "חבית הרב" 2003 (כרם:נחשון. בציר ידני, תסיסה איטית ומבוקרת, צבע אדום כהה עמוק בגוון רימוני) אשר עבר יישון של 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי (בקבוק 156 שקל).
.
* מרגלית, קברנה סוביניון, 2000 -יקב בוטיק של ד"ר יאיר מרגלית, אבי יינות הבוטיקים הישראלי. יין עוצמתי, סמיך וקטיפתי, בעל צבע אדום עז עם צילינדר כתמתם וניחוחות של פרי שחור בשל (בקבוק 428 שקל).

ועוד…

ב MEAT BAR התפריט פשוט ויציב כבר יותר מעשור. יש בו בשר איכותי שנבחר בקפידה ומיושן במשך שלושה שבועות; אנשי גריל מקצועיים שמטפלים בו באהבה וצוות שאינו מתפשר על איכות. לצד הבשרים המוגשים במסעדה, המיטבר מתפארת בבר איכותי ומקיף במיוחד,שהותאם לצרכים של קהל הלקוחות.

MEAT BAR
שדרות חן 52
תל-אביב
03-6956276
כל יום מ- 12:00 ועד חצות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה