תפריט לובי חדש במלון "רימונים גלי כנרת"

התפריט החדש, משודרג מתאים לעונת החורף הסוערת, שם דגש מיוחד על אוכל בריא ומזין תוך שימוש במיטב תוצרת העונה עם תוספת של טופו, ירקות ומבחר דגים. עוד בתפריט החורפי החדש מגוון מרקים המתאימים לעונת החורף ומשתנים מיום ליום, כמו גם מאפים וקינוחים הנאפים במאפיית המלון בכל בוקר

מאיר רוזנברג, שף המלון רימונים גלי כנרת בטבריה, מחדש ומציע תפריט המוגש בלובי המלון.
התפריט החדש, משודרג מתאים לעונת החורף הסוערת, שם דגש מיוחד על אוכל בריא ומזין תוך שימוש במיטב תוצרת העונה עם תוספת של טופו, ירקות ומבחר דגים. עוד בתפריט החורפי החדש מגוון מרקים המתאימים לעונת החורף ומשתנים מיום ליום, כמו גם מאפים וקינוחים הנאפים במאפיית המלון בכל בוקר.

לפניכם טעימות מהתפריט החדש:
סלט בריאות "ספא רימונים": מבחר עלי בייבי, חסה, פטריות, נבטים, עגבניות שרי, גרנולה, ושיפודי טופו במשרה סויה ושום. מוגש עם רוטב יוגורט. 46 ₪.
סלט טונה: כדורי סלט טונה, סלמון כבוש, ביצה קשה, בליווי עלים ירוקים, חסה, עגבניות שרי, מלפפון ברוטב תפוזים ובלסמי. מוגש עם חמוצי הבית. 41 ₪.
נודלס וירקות מוקפצים: גזר, בצל, פלפלים צבעוניים, כרוב, בצל ירוק, נבטים, תיבול ג'ינג'ר, רוטב סויה, צ'ילי מתוק, שמן שמשום, מלח, פלפל ואגוזים. 53 ₪.
פילה דג סלמון: על מצע פטוצ'יני ברוטב אלפרדו וירקות מוקפצים. 55 ₪.
פילה דג דניס: בלווי תפוחי אדמה מוקפצים וירקות קלויים. מוגש עם רוטב תאילנדי. 65 ₪.


פרטים נוספים ניתן לקבל בטל' 1202- 22- 1800 או 6333* (מכל טלפון)
www.rimonim.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר