fbpx

תפריט סתיו חדש באורקה

ריזוטו סרטנים עם קצפת טימין, מרק תירס עם מח עצם, דג אפוי בנייר עם גבינת פטה וממרח עגבניות מיובשות, פילה בקר עם פריקאסה של פטריות ומנה לשניים של טעימות לבנות: כל אלה בתפריט הסתיו של אורקה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

עם בוא החורף, תפריט אורקה מתרענן עם טעמים חדשים ומציע מגוון מנות חדשות שבנה השף ערן שרויטמן. המנות החדשות יופיעו לצד המנות האהובות כגון רביולי החלמון ובשר הסרטנים, קרפצ'יו קוקי סט. ז'אק , סיר ברזל של דג ים מעושן וירקות שורש ועוד, שנשארות כמובן בתפריט.

למנות הראשונות מצטרפות: ריזוטו סרטנים עם קצפת טימין (54 שקל) , מרק תירס עם מח עצם (45 שקל) וטורטליני ארטישוק בחמאת טימין (46 שקל) גם מנת הקפוצ'ינו חצילים החורפית חוזרת לתפריט.

למנות העיקריות מצטרפות: דג אפוי על מלח גס עם רוזמרין וקרם תפוחי אדמה (96 שקל), דג אפוי בנייר עם גבינת פטה וממרח עגבניות מיובשות (98 שקל) ופילה בקר עם פריקאסה של פטריות (132 שקל).

לקינוחים מצטרפת מנה לשניים של טעימות לבנות. קינוח חדש של מבחר מעדני שוקולד לבן: בוואריה של גבינת מסקרפונה ושוקולד לבן על מצע קדאיף; מלבי קרם ליצ'י ושוקולד לבן; טרילוגיית פרלינים של שוקולד לבן ותבלינים: טימין, רוזמרין וג'ינג'ר מסוכר; פרלין שוקולד לבן, ערמונים וקלואה; פרלין שוקולד לבן גנדויה דבש; טרפלס שוקולד לבן, קוקוס ובייליס; טרפלס שוקולד לבן, צימוקים ורום. כולם עשויים במקום, בעבודת יד. (54 שקל)

אורקה, מסעדה-בר המתמחה במנות מקוריות ומפתיעות של דגים ופירות ים, שף המסעדה הוא ערן שרויטמן, שזכה בעבר בתואר תגלית השנה מטעם מדריך ה"גו-מיו".

אורקה ממוקמת בלב תל אביב, ברחוב נחלת בנימין פינת אחד העם
שני – שבת: 01:30 – 19:30 , 15:30 – 12:30
עסקיות: שני –שבת 15:00 – 12:30

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה