תפריט עסקיות חדש בבליני אחרי 12 שנים

אחרי 12 שנות פעילות החליטו לרענן במסעדת “בליני” הותיקה את תפריט הצהריים.
מסעדת בליני הוותיקה מגישה מטבח איטלקי כפרי עם שדרוגים. במסעדה, הממוקמת בפיאצה הקסומה של מרכז סוזן דלל בנווה צדק, בנה השף יוגב ירוס תפריט עסקיות מגוון, הכולל מנה ראשונה או קינוח לבחירה לצד העיקרית, וכן שתייה קלה או חמה.

בין המנות הראשונות:
סלט שעועית וקלמארי (סלט חם של שעועית שחורה בליווי קלמארי, עגבניות מיובשות, חומץ בלסמי, סיר דגים ופטרוזיליה) – 34 ₪,
ריזוטו ירקות (ריזוטו ברוטב ציר ירקות עם לימונות ועגבניות) – 34 ₪, ועוד.

בין המנות העיקריות:
פנה ארביאטה (פסטת פנה ברוטב מרינאדה, עגבניות קצוצות, בצל, פטריות,זיתים שחורים, פלפל שאטה חריף וודקה) – 52 ₪,
פרפלה עוף ביאנקו (פסטת פרפלה ברוטב גבינות ושמנת,נתחי חזה עוץ מושחמים בגריל, בצל ובצל ירוק) – 59 ₪,
ניוקי כמהין (ניוקי תפו”א ברוטב שמנת, יין לבן ופטריות כמהין) – 59 ₪,
לינגוויני רי מארה (שרימפס, קלמארי, וונגולי, מולים טריים וחצי סרטן. לבחירה: רוטב עגבניות פיקנטי או רוטב שמנת ולימון, או רוטב שמן זית, שום ועשבי תיבול) – 69 ₪,
סקלופיני עוף פיקטה (סקלופיני עוף בגריל להבות, ברוטב שמנת, יין לבן, לימון וצלפים. מוגש על מצע לינגוויני) – 59 ₪,
פילה בס (בחמאת שום, שמן עגבניות מיובשות וציר דגים) – 74 ₪, ועוד.

מחיר העסקיות הינו כמחיר המנה העיקרית, והן מוגשות בשעות 12:00-17:00 בימים א’ – ה’.


בליני
רח’ יחיאלי 8, מרכז סוזן דלל, ת”א
טל. 5178486 -03






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה