תפריט קינוחים חדש בפאפאגיו

הקו המנחה של התפריט הוא טעמים פשוטים, שאנשים אוהבים, בפרשנות אישית וצורת הגשה מעניינת

רשת מסעדות הבשר הברזילאית "פאפאגאיו" מגישה תפריט קינוחים חדש.

תפריט הקינוחים החדש מורכב מחומרי גלם איכותיים כגון שוקולד בלגי, מקלות וניל ממדגסקר, חומרי גלם מצרפת ואיטליה ולצידם טובלרון, קוקוס, קרמל ומלבי, הטובלים בפירות קיץ.

על החידושים אחראית השף קונדיטורית נטע מור שהצטרפה לרשת לפני כשנה. לדברי מור הקו המנחה של התפריט הוא טעמים פשוטים, שאנשים אוהבים, בפרשנות אישית וצורת הגשה מעניינת. פאפאגאיו, מביאה לרשת בשורות חדשות גם בצורת הגשת הקינוחים. אחת המגמות הבולטות בתפריט היא הגשת הקינוח בכוסות, תוך פירוק מרכיביו, והגשתו, שכבה מעל שכבה.

מנות לדוגמא:

סלט פירות קייצי – מבחר פירות קיץ
ברוטב לימון גראס ופסיפלורה עם סורבה קוקוס, 29 ₪.
מלבי סלסה – קרם מלבי, שערות קדאיף,
מרמלדת ורדים ושבבי פיסטוק קלוי, 30 ₪.
מילפיי טובלרון – שכבות מוס שוקולד דבש עם ואפל קרמל,
שבבי פקאן סיני ופצפוצי נוגט, 34 ₪.
שוקולד בלגי – קרם שוקולד בלגי
מוגש עם רוטב קרמל ופרלין של אגוזי לוז ושקדים, 32 ₪.
פונדנט שוקולד – מאפה שוקולד חם ואוורירי,
מוגש היישר מהתנור בליווי גלידת וניל, 32 ₪.


התפריט החדש יוגש בכל סניפי הרשת
תל אביב: עזריאלי (כשר) ורחוב הארבעה
ירושלים: תלפיות (כשר)
הרצליה פיתוח: ארנה (כשר)
חיפה: חוצות המפרץ (כשר)
רחובות: פארק המדע: (כשר)

מרכז מידע והזמנות: 1-599-535-535

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר