תפריט קיץ חדש באינגריד

בימים אלה, מתהדרת מסעדת אינגריד בתפריט קיץ חדש שמאחד טעמי עולם ישן עם טוויסט אסייתי חדשני על בסיס דגים, פירות ים ובשר

בימים אלה, מתהדרת מסעדת אינגריד בתפריט קיץ חדש שמאחד טעמי עולם ישן עם טוויסט אסייתי חדשני על בסיס דגים, פירות ים ובשר.

בין המנות הראשונות בתפריט החדש ניתן למצוא:
שרימפס פורטבלו-שרימפס במשרה של רוטב שעועית שחורה, לימון, שמן זית ושום קונפי על פורטבלו בגריל (38 שקל)

סלט קלמרי מעדשים שחורות-קלמרי חלוט עם עדשים שחורות בויניגרט צ'ילי, מעוטר בצנון יפני כבוש (36 שקל)

כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק (26/46 שקל)

נודלס שרימפס- מוקפץ עם בטטה, תרד, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, רוטב צדפות ומירין (49 שקל)

ניוקי 4 פטריות ופילה דניס- ניוקי תפו"א עם פטריות, שום, שמן זית ופילה דניס (68 שקל)

במנות העיקריות ניתן למצוא:
חזה עוף בתפוזים- חזה עוף בגריל ברוטב תפוזים, סויה וג'ינג'ר על מצע בטטות מזוגגות (49 שקל)

חזה עוף בתפוחים- חזה עוף בגריל ברוטב תפוחים ובצלי שאלוט על מצע פירה (49 שקל)

פילה בקר- מוגש על פירה וניל עם רוטב חומץ שרי וגרגירי כוסברה (98 שקל)

כריך עוף ביאנקה- חזה עוף חם עם איולי, פטריות בגריל, מלפפונים כבושים ועלי בייבי מוגש בלחם ביאנקה (44 שקל)

לסיום ניתן לקנח עם קינוחים חדשים כגון:
טריו שוקולד ושקדים- על מצע עוגה ספוגה באספרסו עם רוטב פסיפלורה (32 שקל)

טירמיסו- שכבות טורט ספוגות בקפה בניחוח קלואה, קרם מסקרפונה ומרסלה (32 שקל)

שף המסעדה, אורי לוי, מתמחה בטיפול בדגים ובשרים. את הבשרים הוא מיישן בעצמו. גישתו לאוכל היא עירוב של טעמים וסגנונות שונים שבהם התנסה. מצרפתי ועד נגיעות אסייתיות. הרזומה שלו מונה מסעדות כמו קרמיניצקי, תמוז, לוקלוס ועוד.

אינגריד
המסגר 9
תל אביב
03-6880022
א'-ש' 12:00 – לקוח אחרון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר