תפריט קיץ 2009 לדיקסי

פיצבורגר, בורגר על פיצת בצק עלים – ממציא את ההמבורגר מחדש, סלט הקיסר חוזר למקור, ויש גם סלט פפאיה תאילנדי

דיקסי – הדיינר סטייל אמריקה של השף חיים כהן, מציע לצד המנות הידועות כמו כנפיים, שרימפס ברוטב חמאה, ביציםז בנדיקט, המבורגר עם תוספות שונות, בשר משובח – רענון וחידש של התפריט שלוש פעמים בשנה.

עתה מציע כהן את  תפריט קיץ 2009 של דיקסי ובו שילוב בין המנות הוותיקות של המסעדה, לצד מנות חדשות.
כהן גם מחזיר מנות מהעבר, כמו סלט קיסר בו במקום חסה קצוצה מגישים חצי לב של חסה ורוטב בין העלים.

סלט הפפאיה הירוקה מקבל הקיץ טעמים חדשים עם סינטה מגולגלת, על מלפפון ירוק, ברוטב הויסין – מנה קייצית מרעננת וקלה עם טעמים תאילנדים של חריפות, מתיקות וחמיצות.

לצד הביפבורגר הקלאסי של דיקסי (250 גר' בשר טרי הנטחן במקום), מציעה דיקסי את הפיצבורגר – שילוב של בורגר ופיצה, בו מוותרים לגמרי על הלחמניה לטובת בצק עלים אפוי ומוגש עם תוספות משתנות, ממש כמו פיצה.

חיים כהן, השף ומבעלי דיקס, אומרי: "דיקסי נפתחה לפני יותר מ- 15 שנים, ומאז ועד היום אנו מקפידים לשמר את הקיים, אך במקביל לחדש ולהביא בשורה חדשה. היינו הראשונים לייבא בשר, ראשונים לפתוח 24 שעות ביממה, ואנו ממשיכים את המסורת של דיקסי למצוינות גם עם תפריט הקיץ החדש. בעיניי, זהו סוד ההצלחה של דיקסי".

בין המנות הראשונות הנוספות בתפריט:
קלמארי טרי צרוב עם ניוקי פריך ושרי תמר, ריזוטו פורצ'יני, ארנצ'יני שחור ולבן עם תרד, זוקיני, עגבניות וגבינת צאן..

בין המנות העיקריות:
עוף פריך צלוי עם חרדל דיז'ון וצ'יפס דק, פילה דניס בגריל עם חומוס, תרד, עגבניות ועשבי תיבול, נתחוני סינטה מופחתת שומן צרובים עם ציר בקר וירקות, אספרגוס לבן וניוקי פריך.

דיקסי גריל בר
רח'  יגאל אלון 120 פינת תוצרת הארץ, תל-אביב 
טל. 6966123 – 03
www.dixie.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר