תקציבים חדשים בתחום המזון לכח היח"צ

משרד יחסי הציבור כח היח"צ, בבעלות אפרת לנדאו, קיבל לידיו שני תקציבים חדשים בתחום המזון.
המשרד ינהל את תקציב יחסי הציבור של קייטרינג הבוטיק Concept Cuisine (קונספט קוויזין) של שף גל בן משה, המציג מנות יצירתיות בסגנון אירו-לבנטיני(צרפתי מודרני). שף גל בן משה ניהל מטבחים במסעדות כגו, "אדורה", "מול ים", "מסה", אורקה ועוד.

בנוסף, מצטרף למשרד תקציב ה"פולה בר" – בר בשר ופירות ים הממוקם באזור הנמל המתחדש בחיפה. בעלי ה"פולה בר", אב ובן, קובי ואורי זלצמן, פיתחו תפריט המתמחה במנות בר בשילוב בשרים ופירות ים. שף המקום, אשר לוי, הינו דמות מוכרת בתחום המסעדות בחיפה.

עוד מלקוחות החברה בתחום המזון: המותג "פויקה" הכולל מסעדת שף במתחם נגה ביפו, קייטרינג שטח, ומוצרי צריכה לשטח.

משרד כח היח"צ בניהולה של אפרת לנדאו, מתמחה בבניית אסטרטגיה תקשורתית ויחסי ציבור. המשרד הצעיר מנהל לקוחות בתחומי המזון, לייף סטייל, בריאות, צרכנות, שיווק ותקשורת.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה