תקציב מסעדת קימל בגלבוע למיכל זמיר יחסי ציבור

קימל בגלבוע פועלת בכל ימות השבוע, והתפריט שלה כמעט זהה לתפריט של מסעדת קימל הוותיקה בתל אביב, למעט מספר מנות

משרד יחסי ציבור מיכל זמיר קיבל לאחרונה את תקציב יחסי הציבור של מסעדת קימל בגלבוע.

המסעדה, בניצוחו של שף שאול בן אדרת, נפתחה לפני ארבעה חודשים במתחם הסקי היבש היחיד בארץ שנפתח בצומת יזרעאל.
קימל בגלבוע פועלת בכל ימות השבוע, והתפריט שלה כמעט זהה לתפריט של מסעדת קימל הוותיקה בתל אביב, למעט מספר מנות.

החל מ- 22:30 המקום לובש צורה שונה, התאורה משתנה, מוסיקה משובחת מושמעת, והקהל מגיע לשתות ולאכול תפריט לילה מיוחד שגובש לשם כך.

מיכל זמיר יחסי ציבור מתמחה בתחום הקולינרי, תיירות, פנאי ומוסיקה. בין לקוחות המשרד:  מועדון הברלה מיוזיק קלאב, מסעדה-בר הבליס, והגן הלאומי מעיין חרוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר