שי אראל, כלים להצלחה למסעדנים

המסעדן שי אראל יוביל את הקורס לניהול מסעדות ובתי קפה במ.ט.י גליל מערבי קריות

28 בנובמבר 2016 מערכת אכול ושאטו

שי אראל, מבעלי רשת המסעדות בשרלה ו- zozamama התאילנדית בחוצות המפרץ, שזכה בעבר במקום הראשון ובמיליון שקל בתכנית הריאליטי "הישרדות הפיליפינים", יעביר למשתתפי קורס ניהול מסעדות ובתי קפה במ.ט.י גליל מערבי קריות, את הידע והכלים […]

מאכילים את נוסעי 25 חברות תעופה

חטיבת הקייטרינג התעופתי של קבוצת ISS ישראל תספק ארוחות למטוסים בנתב"ג עד 2044

23 בנובמבר 2016 מערכת אכול ושאטו

חטיבת הקייטרינג התעופתי של קבוצת ISS ישראל (ISS inflight catering), זכתה במכרז של רשות שדות התעופה, ותמשיך לספק ארוחות למטוסים בנתב"ג עד שנת 2044. במסגרת המכרז קיבלה ISS  היתר לבניית מטבח עצמאי בשטח נמל התעופה, […]

סדנת אוכל מיוחדת לעובדים

כנסים וימי עיון עסקיים לשפים ולטבחים בוילת אירוח

23 בנובמבר 2016 רותי אבני

אתם מנהלים רשת מסעדות ורוצים לתת לסועדים שלכם את הטוב ביותר? מעוניינים להקים מסעדה חדשה ומחפשים שפים שמכירים את התחום לעומק? אם כך, יהיה עליכם להשקיע. זה שהרבה מאוד אנשים עושים היום קורסים קצרים בתחום […]

שלושה דורות של ניהול במפעל "מן"

חילופי דורות ב"מן" – אבי פקר התמנה למנכ"ל

16 בנובמבר 2016 מערכת אכול ושאטו

חברת "מן", יצרנית מוצרי הוופלים הוותיקה (מ- 1954), הודיעה כי אבי פקר (בן 31),  דור שלישי למייסדי המפעל, ימונה למנכ"ל החברה. אבי פקר יחליף בתפקידו את אימו ציפי רוקח ודודו אלעזר רוקח, שכיהנו כמנכ"לים משותפים משנות […]

No Picture

חדש מ"אוכל ביתי ניר עציון": חוברת מתכונים של סלטי בריאות עבור מטבחי קצה

31 באוגוסט 2016 מערכת אכול ושאטו

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", הפעילה בתחום ההסעדה ומספקת ארוחות צהרים ליותר מ-100 מפעלי תעשייה, חברות היי-טק ושירותי ביטחון, הוציאה לאור חוברת מתכונים מיוחדת של סלטי בריאות, המכילה עשרות סוגי סלטים לכל השנה […]

1 2 3 165