צ'ורוס עם רעבת אגסים, מתכון של שף חגי לרנר

צ'ורוס עם ריבת אגסים

20 בנובמבר 2016 מערכת אכול ושאטו
 

 מצרכים (לחמש מנות): לצ'ורוס: 1 כוס מים 100 גר' חמאה חתוכה לקוביות קטנות 2 כפות סוכר רבע כפית מלח 1.5 כוסות קמח (200 גר') 3 ביצים שמן לטיגון עמוק לריבת אגסים: 4 אגסי אנג'ו אדום, […]

אגסים בציפוי פריך, מלוח או מתוק. שף חגי לרנר

אגסים בציפוי פריך

20 בנובמבר 2016 מערכת אכול ושאטו
 

 מצרכים (לשתי מנות) : 3 אגסי אנג'ו חתוכים לפלחים לבלילה: 80 גר' קמח 60 גר' קמח תפוחי אדמה 5 גר' אבקת אפיה קורט מלח 1 כף שמן ניטרלי 130 גר' מים לרוטב תאילנדי: 2 כפות […]

פאי כדורי שוקולד

פאי כדורי שוקולד

20 בנובמבר 2016 מערכת אכול ושאטו
 

 הכנה בתבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ, רמת קושי: קל, זמן הכנה כולל: 2-3 שעות חומרים לבסיס: 200 גרם פתי בר (ביסקוויטים) 100 גרם חמאה לקרם שוקולד: 200 גרם שוקולד מריר 375 מ"ל (מכל וחצי) […]

1 2 3 1,440