No Picture

פשטידת קמח חומוס, עלי מנגולד, פטריות ובצלים

 

 פשטידת קמח חומוס "ירוקה" ובריאה. בשינוי קל הפשטידה עשויה להתאים גם לטבעונים ולנמנעים מגלוטן. הפשטידה מבוססת על קמח חומוס בשילוב עלי מנגולד, בצל, מיקס פטריות וטופו, היוצרים טעם מעודן ומיוחד. מלבד יתרונותיו הבריאותיים של הקמח, […]

No Picture

קיגל אגסי בוסק חמוציות ופיסטוק

 

 מצרכים (לשלוש תבניות אינגליש קייק): 500 גר' אטריות דקות למרק (1 שקית)2 אגסים מזן בוסק, ללא ליבה, חתוכים למקלות1 וחצי כוסות סוכר חום דמררה5 ביציםחצי כוס שמן קנולה100 גר' פיסטוק קלוףרבע כפית אגוז מוסקט טחון4 […]

No Picture

האש בראון (לביבת תפו"א ובצל) עם ביצי עין וחזה אווז מעושן

 

 מצרכים (ארבע מנות):4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים1 בצל גדול, פרוס לפרוסות דקות5 כפות שמן ניטרלי לטיגוןמלח ופלפל שחור לפי הטעם100 גר' חזה אווז מעושן חתוך לרצועות4 ביצים אופן ההכנה:בוחרים מחבת בגודל בינוני (קוטר 26 ס"מ) […]

No Picture

מיני קישים פטריות

 

 הפטריות הטריות נותנות את המרקם, ואילו אבקת מרק הפטריות מדגישה ומחזקת את טעמן. ההכנה ממש קלה, ואם רוצים אפשר להכין את התערובת מראש מלבד הקמח. מוסיפים אותו בסמוך לאפייה, מערבבים קלות, יוצקים לתבניות משומנות ואופים […]

No Picture

פשטידת בטטה מהירה

19 במאי 2015 חברת בר-אל
 

 מצרכים:2 בצלים גדולים קצוצים2 בטטות גדולות חתוכות לרצועות (בעזרת קולפן, או במעבד מזון)צרור פטרוזיליה קצוצה2 ביצים4 כפות שמן קנולה2 כפיות אבקת אפייהמלח ופלפל1/2 כוס קמח בר אל (כ-75 גרם) אופן ההכנה:שמים את הבצל הקצוץ במחבת […]

No Picture

טבעוני: כופתאות עדשים כתומות ובורגול מהמטבח הטורקי

 

 מרסימק קופטה, כופתאות עדשים ובורגול מהמטבח טורקי, הן מנה מאוד נפוצה בטורקיה.הכופתאות דלות בשומן, אינן מטוגנות, מכילות עדשים כתומות העשירות בברזל, בחלבון ובוויטמינים נוספים, ובורגול.מומלץ להגיש את המנה עם מטבל יוגורט ועשבי תיבול, אפשר גם […]

1 2 3 23