צ'ורוס עם רעבת אגסים, מתכון של שף חגי לרנר

צ'ורוס עם ריבת אגסים

20 בנובמבר 2016 מערכת אכול ושאטו
 

 מצרכים (לחמש מנות): לצ'ורוס: 1 כוס מים 100 גר' חמאה חתוכה לקוביות קטנות 2 כפות סוכר רבע כפית מלח 1.5 כוסות קמח (200 גר') 3 ביצים שמן לטיגון עמוק לריבת אגסים: 4 אגסי אנג'ו אדום, […]

No Picture

מנדיאנטים (דסקיות) שוקולד, פיצוחים ופולי קקאו נא

 

 מצרכים לפולי הקקאו המסוכרים:1 כוס סוכר1 כוס מיםסרט של קליפת לימון באורך 4 ס"מ1 כוס פולי קקאו נא אורגניים מצרכים לדסקיות:200 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו1/2 כף שמן קוקוס או שמן חמניות1 כוס תערובת […]

No Picture

קרם ברולה ג'ינג'ר ותפוז

 

 רכיבים:6 חלמונים90 ג' סוכר לבן500 מ"ל שמנת מתוקה20 ג' ג'ינג'רגרידה מתפוז אחד אופן ההכנה:לצקת לסיר בינוני את השמנת המתוקה עם מחצית מהסוכר (45 ג'), הג'ינגר וגרידת התפוז.לחמם עד לפני רתיחה. במקביל, בקערה עמידה בחום להניח […]

No Picture

תפוחים ממולאים

 

 מצרכים:6 תפוחי גרנד סמיטבקבוק יין אדום יבש1 כף שטוחה קינמון1 כוס סוכר חום1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים אופן ההכנה:מרוקנים את התפוחים מליבתם.מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל. מוציאים את […]

No Picture

מיני פבלובה במילוי קרם שוקולד לבן ותותים

 

 כמות: 7-8 יחידות בקוטר 7 ס"מ רמת קושי: בינוני זמן הכנה כולל: יותר מ-3 שעותחומרים לפבלובות:2 חלבונים L, בטמפרטורת החדרקורט מלח150 גרם (3/4 כוס) סוכר1 כפית תמצית וניל1 כפית קורנפלור לקרם שוקולד לבן:100 גרם שוקולד […]

1 2 3 116