10 שייקים שירעננו לכם את הקיץ

הנטורפתית המוסמכת מורן שטרום מציעה מתכונים לשייקים שיתרמו לבריאותכם ולשמירה על הגזרה. קחו אותם כצידה לדרך וכך תמנעו מנשנושים לא מתוכננים ותספקו לגוף חומרים איכותיים

השייקים קלים להכנה וכל אחד מהם מורכב מ-3 רכיבים בלבד. צילום שירן כהן שי

השייקים קלים להכנה וכל אחד מהם מורכב מ-3 רכיבים בלבד

שייק בננה

1 כוס חלב סויה קר

1 בננה קלופה וקפואה כשעתיים

1 כף אבקת קקאו אורגנית

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

שייק אוכמניות

1 כוס חלב שקדים קר

1 כוס אוכמניות קפואות

1 כפית זרעי צ׳יה

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

שייק חמאת בוטנים

1 כוס חלב סויה קר

2 כפות חמאת בוטנים (100% בוטנים קלויים)

1 כפית תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

שייק תותים

1 כוס תותים קפואים

2 כפות חמאת שקדים (100% שקדים)

1 כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

שייק בננה וקוקוס

1 בננה קפואה קלופה

1 כף אבקת קקאו מסוג raw

1/2 כוס קרם קוקוס

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

מורן בפעולה. צילום שירן כהן שי

שייק מנגו אננס

1/2 כוס קוביות אננס קפוא

1/2 כוס קוביות מנגו קפוא

1 כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

 שייק פינה קולדה

1 כוס חלב קוקוס

1 כפית תמצית וניל איכותית

1 כוס קוביות אננס קפוא

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

שייק ליים חמוץ מתוק

4 כפות לימון ליים סחוט (גם לימון רגיל יהיה נהדר)

1 כוס חלב

1 תפוח ירוק

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

שייק ירוק

4 עלים של לבבות חסה

1/2 יחידה אבוקדו

1 כוס חלב

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

שייק תפוח

1 תפוח עץ ירוק

1 כוס מי קוקוס (ניתן לקנות מוכן בקרטון אישי)

1/2 כוס לימון ליים סחוט

אופן ההכנה

להכניס את מרכיבי השייק לבלנדר.

לטחון עד קבלת מרקם אחיד וקטיפתי.

טיפ – רוצים להיות מעשיים ויעילים?

הכינו כמות כפולה.

תוכלו לשמור את השייק הנותר במקרר עד 24 שעות בלי לפגוע בערכו התזונתי.

תוכלו להוסיף לכל שייק ½ כוס מים ו- 4 קוביות קרח.

האתר של מורן שטרום נטורופתית מוסמכת. דף האינסטגרם של מורן

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה