100 המסעדות הטובות בישראל של מגזין על השולחן: הרברט סמואל בראש

מגזין 'על השולחן' פרסם את דירוג המסעדות השנתי בגיליון דצמבר, והכתיר את שף השנה, מסעדת השנה, מסעדני השנה. ועשר המסעדות הטובות של השנה.

לפי על השולחן, עשר המסעדות הטובות בישראל הן קלואליס, יועזר בר יין, אדורה, שגב, מסה, מול ים, רפאל, הרברט סמואל, כתית, וסלון. 
מדריך מסעדות ישראל של המגזין יוצא לאור זו השנה השלישית, לאחר שצוות המגזין בדק את המסעדות על בסיס החוויה המסעדנית הכוללת, שמורכבת מאיכות האוכל ומקוריותו, עיצוב המסעדות ותפריט היין, והכתיר את 100 המסעדות הטובות בישראל (מנמרוד שברמת הגולן ועד אילת).

מסעדת השנה של "על השולחן" היא "הרברט סמואל" של השף יונתן רושפלד. שף השנה הוא שגב משה.
מסעדני השנה הם רותי ומתי ברודו, הבעלים של "קופי באר", "בראסרי" ו"הוטל מונטיפיורי".
שתי מסעדות חדשות נכנסו לרשימת ה-10: ביסטרו "אדורה" של השף אבי ביטון, ו"סלון" של השף אייל שני.
מהרשימה המובילה יצאו מסעדת "טוטו" ומסעדת "אורקה" שנסגרה.

מסעדות מומלצות במיוחד זכו בכוכב. המדריך גם מפרט את הכשרות הטובות בישראל, המסעדות הטובות ביותר לארוחות בוקר או לילדים, וכן את העיסקיות המשתלמות ביותר.

עוד ניתן למצוא בגיליון 214 של 'על השולחן' מתכונים והמלצות של שפים מובילים  וסקירת הטרנדים הגסטרונומיים של השנה, וכתבת דיוקן על שף השנה שגב משה.
בפרוייקט "שף עד הבית" עוזרים השפים ניר ויימן ויוגב רוסו (מסעדת מל ומישל) למשפחת בשלנים צעירה להכין פסטות מן היסוד. במדור היין – סקירה מהירה לאוהבי היין ובה ריכוז של היינות המומלצים והמוצלחים.

כמדי שנה יהפוך גיליון מאה המסעדות הטובות של מגזין "על השולחן" למדריך כיס שימושי, אשר יופץ בחנויות בחודש ינואר הקרוב.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה