11-15-12.16: חמישה שפים חמישה כוכבים בשרתון תל אביב

באירוע "חמישה שפים חמישה כוכבים" ייקחו חלק חמישה שפים ישראלים ממסדר אבירי הגריל ישראל. על כל ערב ינצח שף אחר עם תפריט ייחודי משלו

מסעדת אוליב ליף
מסעדת אוליב ליף, צילום: אתר שרתון ת"א

מלון שרתון תל אביב ומסדר אבירי הגריל ישראל, מארחים החודש סדרת  אירועים קולינריים מיוחדים, שנותנים ביטוי מגוון ומעניין לעולם הקולינרי הישראלי.

באירוע "חמישה שפים חמישה כוכבים" ייקחו חלק חמישה שפים ישראלים ממסדר אבירי הגריל ישראל. על כל ערב ינצח שף אחר עם תפריט ייחודי משלו, המורכב ממנות מקומיות אותנטיות עם טוויסט אישי. התפריטים יוגשו בליווי יין מול נוף הים במסעדת אוליב ליף במלון שרתון תל אביב. האירוע הקולינרי המיוחד יתקיים החל מיום ראשון 11 בדצמבר עד חמישי 15 בדצמבר, מהשעה 19:30 עד 22:30.

גספצ'ו כרוב סגול של שף עידן פיינר
גספצ'ו כרוב סגול של שף עידן פיינר

השפים שישתתפו באירוע: שף עידו פיינר (גריג) – יום א' 11.12 – מנת הדגל  שלו: חזה ברווז בעישון קר; שף איל לביא (לשעבר רוקח 73) – יום ב'  12.12- מנת הדגל שלו: סביצ'ה דג; שף ג'וני גוריק (לגסי) – יום ג' 13.12 – מנת הדגל שלו: "סאיידיה" (אורז ודג) בסגנון מודרני; שף רן ראש (הנמל 24 בחיפה) – יום ד' 14.12 – מנת הדגל שלו: ברבונייה משאושה; שף המלון בועז דרור (יום ה' 15.12) – מנת הדגל שלו: "ציפורים נודדות" – חזה אווז כבוש.

הארוחה מורכבת מתפריט קבוע של 4 מנות ויין. המחיר לאדם 280 ש"ח – כולל יין. להזמנות: 03-5211122 בין 9.00 בבוקר עד 17:00 או במייל [email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה