16 לינואר: פסטיבל שף תאכל חוזר בפעם ה- 11

הקונספט פשוט אבל מנצח: כל מסעדות הפסטיבל מציעות לסועדים ארוחה מלאה של שלוש מנות: ראשונה, עיקרית וקינוח, ב- 79 ₪

החודש תתקיים המהדורה ה- 11 של פסטיבל 'שף תאכל – כל מה שטוב', בהשתתפות כ- 80 מסעדות.
הקונספט פשוט אבל מנצח: כל מסעדות הפסטיבל מציעות לסועדים ארוחה מלאה של שלוש מנות: ראשונה, עיקרית וקינוח, ב- 79 ₪.

בעקבות 50,000 סועדים בפסטיבל האחרון, ממליצים מארגני 'שף תאכל' להזמין מקומות מראש ל- 10 ימי הפסטיבל, שיתקיים הפעם גם בירושלים ואילת.
תאריכי שף תאכל 11:  16 – 26 לינואר.

ערן זלינגר, מנכ"ל הפסטיבל, אומר: "הפסטיבל הקרוב חוגג ביחד עם עשרות שפים מכל רחבי הארץ במנות מיוחדות ותפריטים מגוונים של מנות חורפיות וטעימות. הפעם הרחבנו את פעילותנו לירושלים ולאילת, והוספנו מסעדות רבות בגוש דן, במרכז, בשרון ובדרום. קהל הסועדים מצפה לפסטיבל, וכ- 23 אחוז מהקהל שלנו יוצאים ליותר ממסעדה אחת במהלך עשרת הימים. הנוסחה המנצחת של עשרות מסעדות המציעות תפריט מלא של שלוש מנות במחיר שלא השתנה בשנתיים האחרונות, מביאה למסעדות הפסטיבל קהל מגוון, המגיע להתארח במסעדות עליהן הוא שומע בכל ימות השנה. המסעדות מרוויחות גם תנועה ערה של לקוחות, וגם נחשפות לפני קהל פוטנציאלי החווה את האוכל המסעדה ואת האווירה, ויחזור אליה בהמשך השנה – גם ללא מבצעים ופסטיבלים".

תל-אביב: אוונגרד, איטלקיה בתחנה, באבא יגה, בריבה (כשר), ברוהאוס, גשן (כשר), דובנוב 8, דרבי בר דגים (כשר), דרבי בר דגים רמת אביב, ווייטהול, ל'אנטריקוט מבית אלהמברה (כשר), לוקאס, סאטורי, סושידו, סרגוס, פאפאס, פויקה, פסטה מיאה, פרידה קאלו, קפה דיזנגוף 99, ריבר, שלוותה.
גבעתיים: סורה. יהוד: צ'ארלי. פתח תקווה: אלפרדו (כשר), טריאקי (כשר), מולדן (כשר), ריבר. רמת גן: ריבר, רפאל (כשר).
דרום: אשדוד: בלזק, מומה (כשר). אשקלון: אלמוגים, לונה (כשר) באר שבע: סמילנסקי טאפס בר, קאזה דו ברזיל (כשר). גדרה: בראשית (כשר) , זן נדיר. נס ציונה: אנגוס (כשר). טוקופיה(כשר).
ראשון לציון: הצדף,חינאווי , קאזה דו ברזיל, ריבר, שמאלץ. רחובות: אורו (כשר), פרסקו, ריבר. מושב סגולה: נתנאל (כשר). מושב תימורים: כדיתא (כשר). מזכרת בתיה: שיראין (כשר)
השרון: הרצליה: OCEAN, ביסטרו 56 (כשר), בני הדייג, דרבי בר דגים, ווייטהול, טאבולה, מדזו, קולומבוס (כשר).
הוד השרון: YAMATOYA , אנג'לינה, אסיה מוניקה,מדזו.
חדרה: גרניטה. זיכרון יעקב: אדמה, מנואלה. נתניה: ג'קו מאכלי ים. פומודורו. רעננה: קיאנטי. קיסריה: שולה.
ירושלים: אוליב (כשר), גבריאלה (כשר), המושבה 54 המושבה הגרמנית (כשר), המושבה 54 שלומציון (כשר) , פוקאצ'ה בר, פוקאצ'יטה, ריבר (כשר), שמיל במעבדה (כשר).
מודיעין:תיתורה
צפון: קיבוץ כברי: אדלינה.
אילת: K-2 , בוסטון, פסאדור, קאזה דו ברזיל.

פרטים מלאים באתר הפסטיבל, טל. 03-6912540

השפים בתמונה (מימין): אסף שטרן – סרגוס (ת"א). קובי דלל – טוקופיה (נס ציונה), עבדאלה אבו סביה – דרבי בר דגים (הרצליה), יואב בלימן – פרידה קאלו (תל אביב), רם ידיד – פוקצ'יטה (ירושלים). צילום: דן פרץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר