18.4-18.5.18: חודש של ארוחות שחיתות עם יגרמייסטר

במשך חודש יגישו חמש מסעדות מנות שמשלבות ליקר יגרמייסטר: פורטר אנד סאנס, סלבה וידה, אוזריה, מיטקיטשן, ליילה

שי טנא השף של "ליילה" הכין מנה של פילה בקר לצד קרם בטטה ברוטב של יגרמייסטר, דבש, ציר בקר וסומק. צילום יונתן בן חיים
שי טנא השף של "ליילה" הכין מנה של פילה בקר לצד קרם בטטה ברוטב של יגרמייסטר, דבש, ציר בקר וסומק. צילום יונתן בן חיים

לכבוד יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל, גייס מותג האלכוהול יגרמייסטר חמישה שפים של המסעדות פורטר אנד סאנס, סלבה וידה, אוזריה, מיטקיטשן וליילה, כדי שיכינו מנות שחיתות המשלבות את הליקר בעל הטעם הייחודי. כל שף התבקש להרכיב מנה המייצגת את המטבח הישראלי, ולשלב בתוכה את יגרמייסטר – הליקר שמורכב מ-56 רכיבים טבעיים, ביניהם תבלינים, פירות, עשבי תיבול וקליפות עצים, המיובאים מרחבי העולם.

אביבית פריאל השפית של אוזריה נקסט דור - סלט ירוק בוויניגרט יגרמייסטר. צילום יונתן בן חיים
אביבית פריאל השפית של אוזריה נקסט דור – סלט ירוק בוויניגרט יגרמייסטר. צילום יונתן בן חיים

בין המנות המיוחדות: יובל פכלר, השף של "סלבה וידה", הכין מנה של ברביקיו שרימפס – שרימפסים ברוטב ברביקיו יגרמייסטר, לחם תירס עם חמאה חומה, סלט של אבוקדו  ולבנה- פיוז’ן ישראלי, המוגשת עם קייל. המחיר 68 ₪. אביבית פריאל, השפית של "אוזריה נקסט דור", הכינה סלט ירוק בוויניגרט יגרמייסטר, המשתלב עם עלים ירוקים פריכים. המחיר 42 ₪. שי טנא, השף של "ליילה", הכין מנה של פילה בקר לצד קרם בטטה ברוטב של יגרמייסטר, דבש, ציר בקר וסומק. המחיר 150 ₪. המנות יוגשו במשך חודש: 18.4-18.5.2018

יובל פכלר השף של סלבה וידה - ברביקיו שרימפס. צילום יונתן בן חיים
יובל פכלר השף של סלבה וידה – ברביקיו שרימפס. צילום יונתן בן חיים

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה