לכבוד יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל, גייס מותג האלכוהול יגרמייסטר חמישה שפים של המסעדות פורטר אנד סאנס, סלבה וידה, אוזריה, מיטקיטשן וליילה, כדי שיכינו מנות שחיתות המשלבות את הליקר בעל הטעם הייחודי. כל שף התבקש להרכיב מנה המייצגת את המטבח הישראלי, ולשלב בתוכה את יגרמייסטר – הליקר שמורכב מ-56 רכיבים טבעיים, ביניהם תבלינים, פירות, עשבי תיבול וקליפות עצים, המיובאים מרחבי העולם.
בין המנות המיוחדות: יובל פכלר, השף של "סלבה וידה", הכין מנה של ברביקיו שרימפס – שרימפסים ברוטב ברביקיו יגרמייסטר, לחם תירס עם חמאה חומה, סלט של אבוקדו ולבנה- פיוז’ן ישראלי, המוגשת עם קייל. המחיר 68 ₪. אביבית פריאל, השפית של "אוזריה נקסט דור", הכינה סלט ירוק בוויניגרט יגרמייסטר, המשתלב עם עלים ירוקים פריכים. המחיר 42 ₪. שי טנא, השף של "ליילה", הכין מנה של פילה בקר לצד קרם בטטה ברוטב של יגרמייסטר, דבש, ציר בקר וסומק. המחיר 150 ₪. המנות יוגשו במשך חודש: 18.4-18.5.2018