2.4.17: שפים מבשלים ארוחת שבע מנות וההכנסות ייתרמו לעמותת לשובע

הסועדים יכינו בעצמם סינטה לצריבה - מנת הדגל של מסעדת הטרקלין
שפים מובילים, ביניהם שגב משה, ניר צוק, יורם ניצן, אייל לביא, והשף-קונדיטור נעמה אהרון, יבשלו במסעדת הטרקלין ארוחת גורמה בחסות יקב אמפורה

שפים מובילים, ביניהם שגב משה (שגב, שגב אקספרס), ניר צוק (מאפו), יורם ניצן (בינדלה), אייל לביא (רוקח ים),  והשף-קונדיטור נעמה אהרון (הטרקלין) יבשלו ארוחת גורמה משותפת בחסות יקב אמפורה, כשכל ההכנסות יועברו לעמותת לשובע. האירוע יתקיים במסעדת הטרקלין בנווה צדק של הסומלייה יוסי בן אודיס, כשהתלמידים ממגמת בישול של אורט גאולה (נוער בסיכון) יעזרו ויעבדו עם השפים, ויתנסו בסרוויס מרובה-משתתפים מאתגר. יקב אמפורה בבעלות ד"ר יובל סמואל, אשר מתנדב מזה כעשור למען עמותת "לשובע", נתן חסות לאירוע עם מגוון יינות היקב, אשר יימזגו לכוסות ויותאמו למנות השפים. את האירוע יזם ויארח הבעלים של הטרקלין יוסי בן אודיס, כשכל ההכנסות הן קודש לעמותה.

יקב אמפורה בבעלות ד"ר יובל סמואל נתן חסות לאירוע
יקב אמפורה בבעלות ד"ר יובל סמואל נתן חסות לאירוע. צילום גיל גרין

במהלך הארוחה יוגשו שבע מנות לכל זוג סועדים בליווי יינות יקב אמפורה, את המנה העיקרית יבשלו הסועדים ליד השולחן:  סינטה לצריבה – מנת הדגל של המסעדה הטרקלין. בין המנות האחרות בארוחה: שף שגב משה: סלט וייטנאמי – נבטים כרוב גזר מנון, בוטנים ורוטב למון קארי; מרק טום יאם – מרק תאילנדי מסורתי עם אטריות זכוכית, צ'ילי פטריות ג'ינג'ר ולמון גראס; שף אייל לביא – סביצ'ה דג ים; שף יורם ניצן -פילה דג ים על קרם שאלוט ובייבי כרישה; שף ניר צוק – מח עצם בסופלה פורצ'יני וסלט קרוטונים; שף-קונדיטור נעמה אהרון – כנפה גבינת עיזים ותפוחים מקורמלים.

שף שגב משה יכין מרק טום יאם תאילנדי מסורתי עם אטריות זכוכית, צ'ילי, פטריות ג'ינג'ר ולמון גראס
שף שגב משה יכין מרק טום יאם תאילנדי מסורתי עם אטריות זכוכית, צ'ילי, פטריות ג'ינג'ר ולמון גראס

הארוחה תתקיים ביום ראשון 2.4 החל מהשעה 19:00, ובמשך הערב ובמהלך כל השבוע יפעל בטרקלין מרכז קבלת תרומות של מצרכי מזון למשפחות נזקקות, אותם יעבירו עד החג לבתיהן. המחיר לסועד: 300 ₪ אשר יועברו במלואם לעמותה. להזמנת מקום לארוחה ותיאום תרומות: יוסי בן אודיס – 054-4552748.

 

הטרקלין, היכל התלמוד 4 תל אביב, 03-5660013

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר