24-28.4.17: השף פדרו לואי גימט יבשל אוכל פרואני בשרתון תל אביב

מלון שרתון תל אביב יקיים בתאריכים 25.4-28.4.2017 פסטיבל תיירות וגסטרונומיה מפרו, שבמרכזו השף פדרו לואי גימט שיבשל במסעדת הדגל של המלון – אוליב ליף, ארוחות צהרים וערב בשיתוף פעולה עם שף בועז דרור - השף של מלון שרתון תל אביב

שף פדרו לואי גימט יבשל אוכל פרואני בשרתון תל אביב
שף פדרו לואי גימט יבשל אוכל פרואני בשרתון תל אביב

מלון שרתון תל אביב יקיים בתאריכים 25.4-28.4.2017 פסטיבל תיירות וגסטרונומיה מפרו, שבמרכזו השף פדרו לואי גימט שיבשל  במסעדת הדגל של המלון – אוליב ליף, ארוחות צהרים וערב בשיתוף פעולה עם שף בועז דרור – השף של מלון שרתון תל אביב.

כחלק מהפסטיבל תתקיים סדנת בישול עם השף
כחלק מהפסטיבל תתקיים סדנת בישול עם השף

שף פדרו לואי גימט הינו מאז שנת 2009 הבעלים של מסעדת ניקיי בלימה, הנחשבת לאחת מעשר המסעדות המצליחות ביותר בעיר מתוך 22,000 מסעדות. הוא היה השף הראשי של בנק קונטיננטל (אחד מהבנקים הגדולים בפרו) בין השנים 2010-2014, וזכה בפרסים ובמדליות זהב. זה הביקור הראשון שלו בישראל, והוא יגיע במיוחד לרגל הפסטיבל.

לומו סלטאדו - רצועות סינטה עם בצל, עגבניות וצ'יפס מוגשות עם אורז,
לומו סלטאדו – רצועות סינטה עם בצל, עגבניות וצ'יפס מוגשות עם אורז, צילום Renzo Tasso

השף גימט ישתמש במוצרים פרואנים טריים ומסורתיים להכנת מנות פרואניות אותנטיות, כמו סביצ'ה של דג ים (ראו את המתכון של השף);  לומו סלטאדו – מנה במסורת הצ'יפה – המטבח הסיני של פרו: רצועות סינטה עם בצל, עגבניות וצ'יפס מוגשות עם אורז; קאוזה – פירה תפוחי אדמה עם טונה; מוס פרי הלוקומה הפרואני.

סביצ'ה של דג ים
סביצ'ה של דג ים, צילום Enrique Castro Mendivil

כחלק מהפסטיבל תתקיים סדנת בישול עם השף פדרו לואי גימט במלון שרתון תל אביב ב- 26 באפריל בין השעות 14:00-17:00. המחיר 150 ₪. כרטיסים ניתן לרכוש ב- 050-6670725 בין השעות 9:00-21:00 או [email protected] הזמנת מקומות למסעדה: אוליב ליף במלון שרתון תל אביב, הירקון 115, 03-5211111.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה