29-31.5.18: פסטיבל האוכל של תל אביב-יפו חוזר עם מיטב השפים במקום אחד

בין השפים: חיים כהן, שאול בן אדרת, בינו גבסו, אביב משה, יוסי שטרית, יובל בן נריה, גיא גמזו, שחף שבתאי. לראשונה מסעדה מהצפון: מגדלנה של שף יוסף ז'וז'ו חנא

מומלץ לבוא ברגל כי האזור עמוס בתנועת כלי רכב וסביר להניח שלא תמצאו חניה. צילום דודו בר-סלע
מומלץ לבוא ברגל כי האזור עמוס בתנועת כלי רכב וסביר להניח שלא תמצאו חניה. צילום דודו בר-סלע

תלאביב Eat 2018 חוזר גם השנה, 29-31 במאי החל מ-18:00 בגן צ'ארלס קלור על חוף הים. הכניסה חופשית ומחיר מנה עד 35 ₪. גם השנה יהיו בפסטיבל מתחמים ואזורים שונים: מתחם מסעדות, אוכל רחוב, שדרת שוק, משאיות אוכל, הופעות מוזיקה חיות, פינות ישיבה, בתי קפה וברים מול נוף הים.

יהיו שם בין המסעדות: יפו תל אביב, מאנטה ריי, התרנגול הכחול, דיקסי-פילדלפיה, בינו, ניטן תאי, אונזה, מסה-קוואטרו, ניני האצ'י, טאש וטאשה, וונג, אגאדיר, מקסיקנה, טקסס ברביקיו, פונדק דה לוקס,  מגדלנה. בין השפים שיבשלו שם: חיים כהן, שאול בן אדרת, יובל בן נריה, בינו גבסו, אביב משה, גיא גמזו, יוסף ז'וז'ו חנא, לירון ברנר, שחף שבתאי, יוסי שטרית, רונן סקינזיס.

צילום דודו בר-סלע
צילום דודו בר-סלע

בין המנות: כריך אנטריקוט של דיקסי-פילדלפיה, פרגית גרוסה בפיתה של יפו תל אביב, אסאדו של התרנגול הכחול, טאקו מקסיקני של מקסיקנה, כנפיים מעושנות של טקסס ברביקיו, תבשיל כבש תאילנדי בקוקוס של ניטן תאי, פיש אנד צ'יפס של מאנטה ריי, סושי של ניני האצ'י, אוכל רחוב וייטנאמי של וונג,  צ'יקן קריספי של פונדק דה לוקס, לחמניות שרימפס של אריא.

ייעוץ קולינרי: עופרה גנור, הפקה: המחלקה למופעים עיריית תל אביב- יפו. מומלץ לבוא ברגל כי האזור עמוס בתנועת כלי רכב, וסביר להניח שלא תמצאו חניה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה