3 מרקים קלים להכנה בחורף: עגבניות, דלעת, ערמונים

נקלף את הדלעת, הבצל והגינג'ר. נחתוך לחתיכות קטנות ונטגן קלות בשמן זית. נוסיף את מיץ התפוזים ומשקה הג'ינג'ר אייל ונערבב
המומחים של מותג מכשירי החשמל הביתיים הבינלאומי Beko מציעים מתכונים מנצחים לשלושה מרקים שיחממו לכם את הבטן ואת הלב

מרק עגבניות

מצרכים

4 כפיות חמאה

1/2 בצל גדול

10 עגבניות בינוניות

1 וחצי כוסות מים או ציר ממרק ירקות

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

נמיס חמאה על אש בינונית.

נוסיף את שאר הרכיבים – בצל, עגבניות, מים או ציר מרק ומלח.

נבשל את התערובת במשך 40 דקות.

נערבב, נטעם ונוסיף מלח במידת הצורך.

נגיש בתוספת קרוטונים.

מרק דלעת עם ג'ינג'ר וחתיכות לחם

מצרכים למרק

שמן זית

1 דלעת

1 בצל

1 ג'ינג'ר קטן

500 גרם אגוז מוסקט

150 מ"ל שמנת מתוקה

800 מ"ל בסיס מרק ירקות

100 מ"ל מיץ תפוזים

100 מ"ל משקה ג'ינג'ר אייל

לקוביות הלחם

קוביות לחם

שמן זית

פלפל

שמן דלעת

אופן ההכנה

נקלף את הדלעת, הבצל והגינג'ר.

נחתוך לחתיכות קטנות.

נטגן קלות בשמן זית.

נוסיף את מיץ התפוזים ואת משקה הג'ינג'ר אייל ונערבב.

נצמצם את המרק.

ניצק את בסיס מרק הירקות לתערובת.

נבשל את המרק עד שהדלעת תהיה רכה.

נוסיף את השמנת המתוקה.

נבשל 5 דקות נוספות.

נוריד מהאש, נתבל במלח ופלפל.

נרסק את המרק בעזרת מיקסר מוט.

את קוביות הלחם נמרח בשמן זית ושמן דלעת.

נתבל במלח ופלפל.

נכניס לתנור עד שישחימו.

נגיש את המרק בתוספת קוביות הלחם.

מרק ערמונים

מצרכים

100 גרם חמאה

150 גרם בצל

200 גרם מחית ערמונים

100 גרם תפוחי אדמה

100 מ"ל שמנת

מלח ופלפל

אופן ההכנה

נקצוץ את הבצל ונטגן בחמאה.

נוסיף את מחית הערמונים ותפוחי האדמה.

נתבל במלח ופלפל ונוסיף מים.

נבשל עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.

לאחר שתפוחי האדמה רכים נוסיף את השמנת.

נבשל מספר דקות נוספות.

נוריד מהאש ונרסק את המרק בעזרת מיקסר מוט.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר