36 אחוז מהזמנות הטייק אווי מבוצע ממסעדות בתל אביב

מנתוני אתר ההזמנות 10bis עולה כי 36 אחוז ממזמיני האוכל בישראל מזמינים מתל אביב ו-13 אחוז מזמינים ממסעדות בהרצליה, המחזור הכספי של מסעדה כשרה קטן בשליש ממסעדה לא-כשרה (למעט בירושלים) כאשר המסעדות הפופולאריות ביותר בתל אביב: ספגטים, ג'ירף ואוונגרד

36 אחוז ממזמיני האוכל בישראל מזמינים מתל אביב ו-13 אחוז מזמינים ממסעדות בהרצליה, המחזור הכספי של מסעדה כשרה קטן בשליש ממסעדה לא-כשרה (למעט בירושלים) כאשר המסעדות הפופולאריות ביותר בתל אביב: ספגטים, ג'ירף ואוונגרד

נתונים אלו נמסרו מהאתר www.10bis.co.il לניהול תפריטי מסעדות ומשלוחי אוכל, המציע לגולש את כל המידע הנדרש על מנת להזמין אוכל למשרד או לבית, באמצעות מאגר מידע עדכני של מאות מסעדות ברחבי הארץ. הבדיקה בוצעה בקרב 100 המסעדות הפופולאריות ביותר, מהן מזמינים לקוחות "תן ביס" את ארוחותיהם.

האתר מספק ללקוחותיו גישה ישירה לתפריטי המסעדות, כך שההזמנה מועברת ישירות למסעדה, להבדיל מהזמנה בטלפון שלוקחת זמן ממושך. האתר ידידותי למשתמש ופועל בשיטה פשוטה בת 4 שלבים: על הלקוח לרשום את כתובתו, לבחור מסעדה מרשימת 900 המסעדות, להוסיף מהתפריט המעודכן את שחשקה חיקו, ולקינוח ההזמנה – מהלקוח לא נדרש תשלום על השירות, למעט הארוחה עצמה (אלא במקרים מסוימים בהם המסעדה דורשת תשלום על השליחות).

הצורך בשירותים שניתנים באתר "תן ביס" זוהה לפני כשש שנים על ידי תמיר כרמל (35), ובראשיתו נתן מענה למאות חברות המסבסדות את ארוחות הצהריים של עובדיהן. במקביל להיותו האתר השמיש ביותר בקרב כ-700 חברות במשק, החל "תן ביס" להציע את שרותיו לכל גולש בבית ובמשרד, 7 ימים בשבוע עד 23:00. ב"תן ביס" כ-30 עובדים, והוא פועל בכל חלקי הארץ. לאור ההצלחה בישראל, הקים כרמל במנהטן את אתר GoGetEat, שתפס מהר מאד את מקומו בשגרת החיים התוססת של ניו-יורק.

בקרוב, יתאפשר לכל גולש באתר לדרג את איכות השירות והאוכל של המסעדה ממנה הזמין את ארוחתו. לדברי מנכ"ל "תן ביס", תמיר כרמל, "הרעיון העומד מאחורי תן ביס הוא שלקוח המעוניין להזמין אוכל יקבל את השירות הטוב ביותר. האתר מעודד תחרות בריאה בין המסעדות הן ברמת השירות והן ברמת האיכות, לכן אנחנו תמיד עם היד על הדופק כדי שתן ביס יישאר מעודכן ונגיש לכל אחד".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר