fbpx

4 דרכים להכנת תירס טרי

בישול בסיר:להרתיח מים בסירלהניס את קלחי תירס "גילי" הטריים לתוך הסיר, כשהמים מכסים את הקלחיםלבשל כ– 10 דקותלסנן, לתבל לפי הטעם ולהגיש חםלמיקרוגל:להכניס לכלי מתאים למיקרוגל 2-3 קלחי תירס "גילי" טרייםלהוסיף 4-6 כפות מיםלהפעיל בעוצמה גבוהה 6-8 דקותלתבל לפי הטעם ולהגיש חם (זמן הבישול עשוי להשתנות בהתאם לעוצמת המיקרוגל)לתנור:לחמם תנור לחום גבוה בינוני – 180 מעלות צלסיוסלעטוף כל קלח תירס טרי "גילי" ברדיד אלומיניום (ניתן להוסיף קוביית חמאה על כל קלח לפני העיטוף)לתבל לפי הטעםלאפות כ– 30-40 דקותלהסיר את רדידי האלומיניום ולהגיש חם(זמן הבישול עשוי להשתנות בהתאם לעוצמת התנור)על האש:למרוח על כל קלח תירס טרי מעט שמן זיתלהניח את קלחי התירס הטריים "גילי" על רשת המנגללגלגל את הקלחים במזלג ולהפוך מדי פעם כדי למנוע חריכהלתבל לפי הטעם ולהגיש חם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

בישול בסיר:
להרתיח מים בסיר
להניס את קלחי תירס "גילי" הטריים לתוך הסיר, כשהמים מכסים את הקלחים
לבשל כ– 10 דקות
לסנן, לתבל לפי הטעם ולהגיש חם

למיקרוגל:
להכניס לכלי מתאים למיקרוגל 2-3 קלחי תירס "גילי" טריים
להוסיף 4-6 כפות מים
להפעיל בעוצמה גבוהה 6-8 דקות
לתבל לפי הטעם ולהגיש חם
(זמן הבישול עשוי להשתנות בהתאם לעוצמת המיקרוגל)

לתנור:
לחמם תנור לחום גבוה בינוני – 180 מעלות צלסיוס
לעטוף כל קלח תירס טרי "גילי" ברדיד אלומיניום (ניתן להוסיף קוביית חמאה על כל קלח לפני העיטוף)
לתבל לפי הטעם
לאפות כ– 30-40 דקות
להסיר את רדידי האלומיניום ולהגיש חם
(זמן הבישול עשוי להשתנות בהתאם לעוצמת התנור)

על האש:
למרוח על כל קלח תירס טרי מעט שמן זית
להניח את קלחי התירס הטריים "גילי" על רשת המנגל
לגלגל את הקלחים במזלג ולהפוך מדי פעם כדי למנוע חריכה
לתבל לפי הטעם ולהגיש חם

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר